bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Готуємо з любов’ю: благодійники передали олію в центр допомоги
21.02.2014

Продовольча компанія «Агрогруп» передала в їдальню центру допомоги «Стефанія» соняшникову олію на суму більше 1700 гривень.

Вже протягом кількох років БФ «Соціальне партнерство» активно співпрацює з компанією «Агрогруп», яка постачає продукти для їдальні центру допомоги «Стефанія» за прийнятними цінами. Днями співробітники компанії вирішили зробити широкий жест і протягнути руку допомоги знедоленим, які відвідують центр допомоги. Компанія «Агрогруп» зробила благодійне пожертвування у вигляді 108 літрів соняшникової олії. За що ми, від імені всіх відвідувачів їдальні центру, щиро вдячні! На ньому їдальня центру буде ще кілька тижнів готувати їжу.

Благодійний фонд «Соціальне партнерство» щодня годує близько 1400 чоловік. З них 1100 мобільного службою «Соціальний патруль» в 23 точках по всьому Києву. За цим, ми постійно потребуємо у поповненні продуктами.

Підтримуйте бездомних і Ви! Привозьте продукти за адресою провулок Лобачевського, 8а і передавайте на потреби їдальні центру допомоги «Стефанія». Тел. (044) 591 54 43.

Підтримати проект фінансами можете за посиланням.

Також, приєднуйтеся до нас на нашій сторінці у Фейсбук.

Не залишайтеся осторонь!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.