bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Коли на Вінниччині відбудеться форум організаційного розвитку?
18.02.2014

Привид ІІІ регіонального форуму інститутів громадянського суспільства третій місяць блукає серед громадських організацій Вінниччини. Оголошена департаментом інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю Вінницької ОДА  перша дата - 25 грудня 2013 року, вже встигла помінятися на 1-е лютого 2014 року, потім - на 14-е.  На всю Україну вже презентували наступну дату - 28 лютого. І ось, на минулому тижні, департамент народив нове число - 25-е лютого.

З кожною новою датою  серед громадських активістів залишається все менше тих, хто вірить в реалістичність проведення форуму. А коментарі з цього приводу в соціальних мережах - збільшують кількість скептиків.

А як би було класно, щоб чергова (п’ята!!!) дата проведення ІІІ форуму залишилася остаточною! Адже цього дня у Вінниці буде перебувати деоегація представників громадських організацій з Молдови, яуі і їдуть до нас  знайомитися з місцевими колегами. Але організовує візит не влада, тому знову: якщо громадськість не візьме в свої руки - надії марні.

Перший такий форум на Вінниччині проводили у 2011 році силами громадських організацій. Приїхали донори. У 2012 році  форум організовували спільними зусиллями місцевої влади і громадських організацій. Були закордонні гості. Третій форум місцевва влада намагається організувати сама, лише “доводячи до відома” представників громадськості.

Коли відбудеться ІІІ форум на Вінниччині і яка з нього буде користь?

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.