bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчально-інформаційний візит “Зелений туризм: можливості зайнятості жінок”
12.02.2014

8-9 лютого відбувся навчально-інформаційний візит жінок Новомосковського району в рамках проекту «Зелений туризм: можливості зайнятості жінок Перещепинської міської ради».

Виїзним семінаром до туристичної Диканьки приїздили переймати досвід небайдужі дніпропетровці із містечка Перещепино. За два дні гості встигли відвідати “Веселу садибу” - шинок поблизу Диканьки, прослухати два майстер-класи по ляльці-мотанці та ліпленні глиною. Побували на весільному обряді у «Музеї старовинного весілля», завітали до музею гончарства в Опішному. Також учасниці проекту поспілкувалися з представниками «Спілки сприяння розвитку сільському зеленому туризму» в Диканському районі, та відвідали приватні зелені садиби «У Миколи над Яром», «Затишна оселя», «У Солохи», «У Олени». Послухали тренінг президента Всеукраїнської громадської організації «Слобожанські оселі» Сумщенко Ірини - «Основи ведення бізнесу в сфері сільського зеленого туризму». Жалкують за єдиним - через щільний графік не покатались на гірськолижних базах! Гостям сподобались полтавські вареники, мастер-класи, семінарські навчання, вони повні сил та ентузіазму братися за справу зеленого туризму у себе у регіоні.

Керівник проекту: Пред Анна

ГО «Перспективи» за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Федерації канадських муніципалітетів «Місцевий економічний розвиток міст України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.