bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Благодійна Скарбничка»: кожна гривня рятує життя
07.02.2014

«Благодійна Скарбничка» - це новий проект благодійного фонду «Соціальне партнерство» по збору коштів на підтримку людей, якими опікується фонд: нужденними самотніми літніми людьми, інвалідами, багатодітними сім’ями, бездомними.

«Основне завдання проекту - залучення співгромадян у благодійний процес і розвиток в Україні культури благодійності. Ну і звичайно ж, реальна допомога нужденним» - зауважив Макєєв Артем , президент благодійного фонду«Соціальне партнерство». «Команда співробітників і волонтерів фонду закликає кожного , у кого є можливість розмістити скарбничку відгукнутися і взяти участь в одному з найбільш важливих проектів нашої країни»! - Продовжив Артем Макєєв.

Першими підтримати проект і допомогти фонду у зборі коштів для нужденних погодилося керівництво мережі ресторанів японської кухні «Муракамі». Вони розмістили скарбнички БФ «Соціальне партнерство» в 15 ресторанах по всьому Києву. Кількома днями пізніше приєдналася до допомоги знедоленим мережа аптек «Нова аптека», керівництво якої дало добро на встановлення благодійних скриньок у всіх їхніх п’яти представництвах у Києві. Всі скарбнички опечатані та мають відповідні договори про розміщення.

Фото для дизайну скарбнички надав молодий і талановитий фотограф Ентоні Куртц (AnthonyKurtz). У свої юні роки він вже зумів заслужити ряд нагород за власні фотопроекти і заробити ім’я талановитого і успішного інтернаціонального фотографа.

«Це був довгий шлях з Швейцарії до Каліфорнії і тепер до Німеччини, від науки до графічного дизайну, від нових медіа-технологій до фотографії. Неважливо, яке середовище  - сама можливість творити, зустрічатися з надзвичайними людьми, допомагати бездомним з їх життєвими проблемами, після чого бачити їх щирі посмішки і подорожувати по цьому дивовижному світу - це найвища нагорода», - описує своє хобі Ентоні Куртц.

Завдяки зібраним коштам безліч людей зможуть не тільки пережити ще одну зиму, а і отримати потрібну підтримку для повернення до нормального життя. Не будьте байдужими. Кожна гривня, витрачена Вами на благодійність - годує, одягає і підтримує знедоленого у важкий для нього час.

Від імені фонду ми дякуємо всім, хто вже приєднався до проекту, а також усіх, хто ще тільки збирається стати його учасником.

Для більш докладної інформації про те, як Ви можете допомогти - дізнавайтеся за телефоном: (044) 591 54 43. Також, приєднуйтесь до нас на нашій сторінці в Фейсбук.

Контакти

  • Благодійний фонд «Соціальне партнерство»
  • http://socpartnerstvo.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.