bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся семінар-презентація присвячений соціальній включеність молоді
04.02.2014

30 січня у приміщенні ТЦ Метрополітен відбувся семінар-презентація «Соціальна включеність молоді: досвід міжнародної співпраці та перспективи». Організаторами семінару з нагоди свого 20-літнього ювілею виступила ГО Педагогічний Центр «Академія» у партнерстві з ПНВК «Паросток» за підтримки  відділу сім`ї та молоді Полтавської облдержадміністрації. Метою проекту стало інформування та залучення молоді до міжнародних молодіжних проектів та ініціатив.

Під час семінару відбулися презентації молодіжних волонтерських таборів, молодіжних освітніх проектів у країнах Європи та індивідуальних молодіжних проектів за підтримки Європейської програми «Молодь в дії».

Зокрема був представлений міжнародний волонтерський табір «Полтава: краса і збереження», що протягом двох років діє у Полтаві на початку вересня за підтримки МГО «Альтернатива-В» та програми Європейської Комісії «Youth in Action», українсько-шведський проект «Народний університет», освітні проекти в у країнах Європи. Денис Решетченко, учень 9 класу ПНВК «Паросток» та Яна Койло,  учениця Руденківської школи Новосанжарського району познайомили ровесників із роботою  міжнародного молодіжного проекту «Підгрунтя до порозуміння» (м. Тонсберг, Норвегія, осінь 2013 р.), у якому вони взяли участь. 

Під час семінару були продемонстровані фільми на тему толерантності та відкритості, створені полтавцями – учасниками  проекту «Film for Inclusion» МГО «People to People International», що за підтримки програми Європейської Комісії «Youth in Action»  відбувався влітку в Берліні. 

Присутніх ознайомили з серією молодіжний обмінів за підтримки програми Європейської Комісії «Youth in Action», координатором яких виступила ГО Педагогічний центр «Академія». Альбіна Криворучко, студентка ПУЕТ, поділилася своїми враженнями від участі в проекті. Присутнім були представлені шляхи долучення до міжнародних ініціатив.

Школярі, студенти, вчителі – керівники та учасники євро клубів, які стали учасниками зустрічі, відзначали результативність семінару. 

Контакти

  • Pedagogical Centre ACADEMIA
  • https://www.facebook.com/CentreACADEMIA
  • https://twitter.com/#!/PC_ACADEMIA
  • http://www.ptpi.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.