bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мелітопольське відділення малої академії наук отримало нове устаткування
31.01.2014

Адресна допомога – є невід’ємним напрямком діяльності Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова. Спеціальна комісія регулярно переглядає заявки українців та визначає тих, кому фонд в змозі допомогти цього тижня.

Днями було вирішено підтримати заявку директора Малої академії наук м. Мелітополя Ченцова О.М., який звернувся до фонду з проханням долучитися до їх освітнього проекту «Діти розквіту».

В рамках програми «Розвиток науки і техніки», ми виділили 10000 грн. на закупівлю обладнання для навчальних кабінетів біології та географії Мелітопольської МАН, а саме сучасних мікроскопів, мікропрепаратів, цифрової метеостанції та телескопу.

В ході проекту МАН «Діти розквіту» планується залучити до науково-дослідної діяльності дітей молодших класів. Основним завданням даного проекту є сприяння творчому та інтелектуальному розвитку дітей, пошук нових талантів та підтримка обдарованої молоді.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова впевнена, що сучасне наукове устаткування допоможе хлопчикам та дівчаткам розширити свої знання про Всесвіт та сприятиме підвищенню бажання школярів до навчання.

Ми вважаємо, що розвиток молодшого покоління – це наш обов’язок, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.