bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулись тренінги для лідерів громадських організацій МСБ центрально-східного регіону України
27.01.2014

22 та  23 січня 2014 р. на базі регіонального ресурсного центру «Єдність» м. Харкова  відбулись 2 тренінги:«Менеджмент громадських організацій» та «Громадський  моніторинг і кампанія адвокасі. Основи регуляторної політики»», які проводились в межах проекту «Консолідація зусиль громадських організацій МСБ центрально-східного регіону для підтримки  розвитку бізнесу та економічного зростання в Україні».

Організаторами виступили об’ єднання підприємців Харківської області «Торгова єдність», Харківська обласна профспілка працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг.

Тренінг проводила Валентина Стойкова, сертифікований тренер, директор Фонду підтримки підприємництва м. Ізмаїл.

Участь в тренінгах взяли керівники та члени громадських організацій МСБ центрально-східного регіону України, начальник відділу представництва у Сумській, Чернігівській та Харківській областях державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Олександр Колесніков (всього 50 чоловік).

Метою  тренінгів було надання учасникам знань та навичок з питань менеджменту громадських організацій та  моніторингу  дій  влади, організація  ефективних кампаній адвокасі.

Всі учасники тренінгу отримали також диск з матеріалами тренінгів та бібліотекою  з питань менеджменту громадських організацій, регуляторної політики та організації ефективних кампаній адвокасі.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.