bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Допомогти безхатченкам - легко! Приклади ініціатив
23.01.2014

Щодня все більше людей заглиблюється в таку проблему як бездомність і шукають можливості з нею боротися. Не може не радувати той факт , що люди поступово усвідомлюють масштаби цієї проблеми і самі виявляють бажання якось допомогти країні.

Народ з кожним днем все більше починає жертвувати на благодійність. Наприклад, Ганна Миколаївна щомісяця виділяє частину своєї зарплати і передає на підтримку різних проектів самих різноманітних благодійних організацій. У фонд “Соціальне партнерство” вона кілька разів привозила речі для бездомних, а минулого місяця передала ще й 2000 гривень на підтримку основних проектів фонду. Ще один випадок, стався тижнем пізніше: Ігор Бірулін перерахував пожертву через сайт фонду - суму в 1000 гривень. Це дуже хороший приклад загальнонаціонального співчуття і співпереживання за оточуючих. Спасибі за Вашу підтримку!

”Допомагати людям - це правильний вчинок. Не можна їх кидати в біді. Це проблема соціуму і її потрібно вирішувати”, - говорить Анна.

Наше суспільство починає все більше турбуватися про долі знедолених, тим самим підвищуючи моральні цінності нашої країни. Приєднуйтесь до допомоги і Ви! Приносьте свої старі, але цілі речі та продукти в денний центр допомоги ”Стефанія” за адресою: провулок Лобачевського 8а, також підтримуйте проекти фонду, перейшовши за посиланням: http://socpartnerstvo.org/ru/donate/. Для ознайомлення з останніми новинами фонду - відвідуйте наш сайт і підписуйтесь на нашу сторінку в Фейсбук: https://www.facebook.com/socpartnerstvo.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.