bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кияни для киян”: збираємо одяг для безхатченків
16.01.2014

Давно вже для всіх не секрет, що справжнім домом для безхатченка є його одяг. У ньому він проводить 99 % своїх буднів. І чим ціліший та тепліший його одяг - тим більше вірогідність пережити зиму.

Проект зі збору речей «Кияни для Киян» , від благодійного фонду «Соціальне партнерство», стартував у листопаді 2012 року. І за весь час існування зміг одягнути десятки тисяч людей: людей з незаможних сімей, пенсіонерів, бездомних. Завдяки жителям столиці, яким не байдужа доля знедолених, центр допомоги «Стефанія» щодня видає нужденним близько 50 одиниць одягу. Крім цього, фонд постійно підтримує дружні організації і часто передає комплекти речей людям, що знаходяться під їхньою опікою .
 
Зараз вже середина зими . І це найсуворіший час для людини, що живе на вулиці. У ці моменти безхатченки як ніколи потребують Вашої підтримки! Переберіть свої старі речі і замість того, щоб відправити їх у сміттєвий бак - принесіть в денний центр допомоги «Стефанія», за адресою: провулок Лобачевського 8а, де вони будуть передані потребуючим, збережуть їх здоров’я, і навіть врятують чиєсь життя. Тел. (044) 591 54 43.
Також заходьте на наш сайт: www.socpartnerstvo.org.
Та на нашу стрінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/socpartnerstvo.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.