bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Київські школярі дбають про життя безхатченків
11.01.2014

Завуч однієї зі столичних шкіл організувала збір та передачу одягу для безхатченків , які відвідують денний центр допомоги «Стефанія».

З часу запуску проекту по збору речей «Кияни для Киян» від благодійного фонду «Соціальне партнерство» по всьому Києву були розвішані плакати із закликом не викидати свої старі речі, а передавати їх нужденним. Один з таких плакатів розмістили в школі № 52. Завуч цієї школи вирішила допомогти фонду , та організувала збір одягу від учнів. Вона поговорила з дітьми і попросила , щоб ті передали своїм батькам, що йде збір теплого одягу та взуття для дорослих. У підсумку загальними зусиллями вони змогли зібрати і передати в центр допомоги 112 одиниць теплого гарного одягу.

Завдяки небайдужим людям десятки безхатченків зможуть отримати теплий одяг і пережити хоча б ще один зимовий сезон. Не залишайтеся осторонь і Ви! Приносьте свої старі речі, продукти в денний центр допомоги за адресою: провулок Лобачевського, 8а. Тел. (044) 591 54 43 . Давайте творити добро разом!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.