bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Не на звалище, а в подарунки: стартував проект «Добрі речі»
10.01.2014

По всій Україні запустився благодійний проект « Добрі речі». Він спрямований на збір речей для безхатченків та незаможних громадян нашої країни.

Суть проекту полягає в тому , що замість того , щоб викидати свої старі речі , Ви можете їх покласти в спеціальний брендований пакет з написом «Добрі речі» і залишити його біля сміттєвого контейнера. Завдяки цьому , безхатченкам не доведеться пірнати в сміттєвий бак , їм потрібно буде всього лише відкрити пакет і вибрати ті речі , які їм підходять. Проект стартував у всіх найбільших містах України і активно розширюється. Ці оригінальні пакети роздаються всім бажаючим допомогти . Їх можна отримати у волонтерів , які ходять по центральних вулицях міст , або придбати за символічну плату в магазинах і супермаркетах. Якщо Ваша дитина виросла зі своїх речей і Ви не хочете , щоб одяг пішов на звалище , Ви можете скласти його в пакет і залишити в магазині або супермаркеті в спеціально відведених для цього місцях. Після чого всі речі будуть зібрані волонтерами проекту і передані в дитячий будинок.

Благодійний фонд «Соціальне партнерство» також має активно розвиваючийся проект по збору речей: «Кияни для Киян». Співробітники фонду щодня приймають речі від громадян, готових передати свій старий і непотрібний їм одяг, який роздається всім нужденним людям , що відвідують центр допомоги «Стефанія». У нас щодня видається близько 50 одиниць одягу безхатченкам, пенсіонерам , малозабезпеченим, дітям з неповних сімей. Підтримайте проект і Ви! Приносьте свої старі і непотрібні Вам речі за адресою провулок Лобачевського 8а , допомагайте фінансами і розповідайте про нас своїм друзям , знайомим і близьким! Разом з Вами ми полегшуємо життя знедолених людей!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.