bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр громадської адвокатури здійснює моніторинг дотримання трудових прав в Україні
09.01.2014

З грудня 2013 року Центром громадської адвокатури реалізовується проект «Моніторинг дотримання трудових прав в Україні» за підтримки Проекту ПРООН «Демократизація і права людини в Україні».

У фокусі уваги даного проекту є трудові права, які гарантуються міжнародно-правовими договорами про права людини, що є частиною національного законодавства, Конституцією та іншими законами України. Комплекс міжнародних зобов’язань держави передбачений рядом міжнародних договорів про права людини, в тому числі Міжнародним пактом про економічні, соціальні і культурні права. Однак в Україні у сфері реалізації, захисту та гарантування трудових прав як одних із базових економічних прав є проблеми. Правове регулювання умов для реалізації та захисту трудових прав в Україні є застарілим, практика реалізації не відповідає  законодавству та сучасним умовам.

В рамках проекту організація здійснить моніторинг дотримання трудових прав в Україні,  судової практики захисту трудових прав, проведе публічні заходи за участю представників НУО, профспілок, роботодавців, органів влади, підготує звіт щодо стану дотримання в Україні трудових прав у відповідності із Міжнародним пактом з питань економічних, соціальних та культурних прав.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.