bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хоч і невелике, але все ж таки диво
28.12.2013

Інваліду з ДЦП благодійний фонд «Соціальне партнерство» передав у приватне користування інвалідний візок.
 
Денний центр допомоги «Стефанія» , який знаходиться за адресою: провулок Лобачевського 8а , постійно відвідує Проха Любов Олександрівна, де отримує для своєї сім’ї речі, і користується послугами медичного центру. Її чоловік відновлюється після інсульту, а син - інвалід першої групи (дитячий церебральний параліч). У Євгена, 32 -річного сина Любов Олександрівни, зносилася і остаточно зламався інвалідний візок, через що він останні пару місяців не виходить з дому.
 
Фінансове становище сім’ї залишає бажати кращого. Весь сімейний дохід Любов Олександрівна витрачає на ліки для чоловіка і сина, і на комунальні послуги. Прийнявши це до уваги, керівництво благодійного фонду «Соціальне партнерство» вирішило зробити подарунок до новорічних свят і подарувати Євгену один з інвалідних візків, які є в наявності на складі медичного центру. Минулого тижня, 20 грудня, візок був переданий у розпорядження його нового господаря.
 
«Спасибі за те, що Ви є! Я навіть і не знала де брати гроші на новий інвалідний візок, адже вони коштують шалені гроші. І тут з’явилися Ви і зробили такий чудовий подарунок! Спасибі Вам за це передноворічне, хоч і маленьке, але все-таки диво», - каже Любов Олександрівна.
 
Благодійний фонд «Соціальне партнерство» намагається приділяти якомога більше уваги відвідувачам центру та допомагати з усіх сил. Щодня до нас в центр допомоги приходить за допомогою близько 300 осіб, крім цього мобільна служба «Соціальний патруль» годує всіх нужденних людей в 21 точці по всьому Києву. І ця заслуга наших БЛАГОДІЙНИКІВ! Приєднуйтесь до допомоги і Ви! Приносьте свої старі речі, продукти, приходьте допомагати як волонтер. Підтримуйте проекти фонду: http://socpartnerstvo.org/ru/projects/. Разом ми зможемо допомогти ще більшій кількості людей! Тел. (044) 591 54 43.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.