bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бездомні. Україна. Як жити далі!?
27.12.2013

17 грудня представники понад 50-ти організацій, що працюють з бездомними людьми, з усіх куточків країни зібралися у благодійному фонді «Соціальне партнерство». Тут, у Києві, підбивалися підсумки річного проекту «Підтримка бездомних людей під час фінансово - економічної кризи». Фінансово проекту підтримав МБВ «Відродження».
 
Організації і змогли обмінятися досвідом у роботі з бездомними. Поділитися планами і закласти основу для організації спільних проектів. Крім того, співробітниками фонду «Соціальне партнерство» були презентовано два нових довідника: для бездомних і для організацій. Команда фонду розповіла , як вони спланували організацію роботи, щоб всі напрацювання проекту продовжували жити і після його офіційного закінчення .
 
«Ми раді, що нам вдалося зібрати таку велику кількість представників організацій. Сфера роботи з бездомними не має стабільної підтримки, як від держави, так і від бізнесу або звичайних людей. Робота з бездомними - одна з найскладніших у соціальній роботі. Тому я вдячний всім , хто за покликом душі допомагає цієї категорії людей. Тільки об’єднавшись, ми зможемо зрушити питання», - сказав Артем Макєєв, президент БФ «Соціальне партнерство».
 
Ознайомитися з проектами фонду «Соціальне партнерство» Ви можете на сайті: www.socpartnerstvo.org
 
Щоб завжди бути в курсі найсвіжіших новин в галузі благодійництва, приєднуйтесь до групи «Соціального партнерства» на фейсбук: https://www.facebook.com/socpartnerstvo.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.