bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДТЕК у Бурштині очима дітей
26.12.2013

2013 рік став для Бурштина не таким як всі попередні. Саме у цьому році розпочалася реалізація трирічної Стратегії соціального партнерства з компанією ДТЕК. Тому не дивно, що наприкінці року у місцевих мешканців все частіше виникає питання - а що ж зробила компанія ДТЕК у Бурштині?

 Відповісти на це питання Агенція місцевого економічного розвитку запропонувала юним бурштинцям, оголосивши дитячий конкурс творчих робіт, темою якого, власне, і стало питання - “А що зробила компанія ДТЕК у Бурштині”. Цікавими творами, малюнками, виробами з пластеліну, бісеру, паперу, соломи і навіть віршами про ДТЕК - учні та вихованці дошкільних закладів показали, що 2013 рік для Бурштина пройшов не дарма і проекти ДТЕК - це не лише слова, а реальні дії.
 
“Цілий 2013 рік ми працювали над проектами різної тематики в рамках Стратегії соціального партнерства, на які компанією ДТЕК було витрачено близько 6 млн. грн. Метою конкурсу, в першу чергу, було пересвідчитися, що впроваджені проекти відповідають очікуваним результатам, ну і, звичайно, дещо підштовхнути мешканців зайти на офіційний сайт Агенції, щоб ознайомитися з детальною інформацією про хід виконання Стратегії та реалізовані проекти”, - розповіла Олена Кравчишин, заступник директора Агенції місцевого економічного розвитку.
 
 
 
Для того, щоб показати наскільки юні бурштинці творчі та талановиті, у ПК “Прометей” було організовано виставку, яка налічувала 74 роботи. Результати конкурсу показали, що найбільше дітям запам’яталися нові майданчики, мультимедійна техніка, святкова іллюмінація в центрі міста, енергоефективний щоденник, велосипедні змагання. Приємною несподіванкою стали роботи, які відображали заміну вікон на енергоефективні в лікарні, дитячому садку №6 та школі №1 та заміну тепломережі. Враховуючи, що виставка відбувалась у День Святого Миколая, міський голова Петро Курляк, вручив  кожному учаснику конкурсу подарунок від компанії ДТЕК та солодкі подарунки від директора АМЕР - Олександра Бабія!

Інформаційними партнерами конкурсу стали телерадіокомпанія “РАІ” та інформагенство “ZIK (див. сюжети нижче)



 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.