bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціально-відповідальний бізнес та небайдужі люди пожертвували більше 30 тис. грн. ВІЛ-позитивним ді
25.12.2013

21 грудня закінчився збір коштів на благодійну акцію «Крапля щастя», ініційовану Донецьким обласним БФ Центр соціального розвитку «Міст» до Дня Святого Миколая для 112 ВІЛ-позитивних дітей з міст Добропілля, Сніжного, Тореза, Ясинуватої.

«Результат акції перевищив всі очікування, тому що ми планували зібрати близько 25 тисяч гривен, але завдяки проявленому інтересу до нашої щорічної ініціативи з боку соціально-відповідальних бізнес-компаній і просто небайдужих та добрих людей, загальна сума зібраних коштів склала 31112,71 грн.» - повідомила директор благодійного фонду «Міст» Ольга Косінова. «Завдяки цій акції, ми познайомились з людьми з великим серцем та  чистою душею, завжди готових допомогти дітям. Багато хто хоче зробити добру справу, але не знають як. Наше завдання об’єднати тих, кому потрібна допомога, і тих, хто може це зробити».

З 18 по 21 грудня відбулись дитячі свята для дітей центрів перебування дитини в мм. Сніжне, Торез, Добрпоілля, Ясинувата Донецької області. В проведенні заходів допомагали Центри дитячої та юнацької творчості Добропілля та Ясинуватої, центральна міська лікарня м. Сніжне, дитячий реабілітаційний центр «Надія» м Тореза, які надали приміщення та реквізит для проведення свят, організували виступи дитячих колективів міст та театралізовані вистави.

Мрії ВІЛ-позитивних дітей та дітей, народжених від ВІЛ-позитивних матерів, так і залишились би мріями, якби не спонсори та благодійники – ТОВ «Дорожне будівництво Альтком», Райффайзен банк Аваль, Приватбанк, ТОВ «Технофорс», торгова компанія «Донтехенергосистемс», ТОВ Агротех, ТОВ ДелІмідж, склад-магазин «Лісуня», студія «Венеція», ТОВ «Культтовари», ЧП Вольский А.В. і ЧП Пилипець Е.Л.

10 осіб перерахували приватні пожертви, не залишились осторонь й працівники БФ «Міст», кожний з яких придбав іграшку для улюбленого малюка. Завдяки ТОВ ПКФ Онікс (торгова марка Лучано), ТОВ Доноптбакалея, региональному представництву КРКА Україна, всі діти отримали солодкі та смачні подарунки.

Всі звіти про отримані та використані кошти в межах акції «Крапля щастя» будуть доступні на сайті www.center-bridge.com.ua на початку наступного року.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.