bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий етап акції “Не забудь привітати!”
24.12.2013

Вже десятий рік поспіль перед Новорічними святами відбувається благодійна акції "Не забудь привітати!". 18 грудня 2013 року Діди Морози волонтери перейшли до реалізації другого етапу акції.

Благодійна акція «Не забудь привітати!» знаходиться на другому етапі своєї реалізації, зібрано досить багато подарунків, найуспішніше впоралися з цим завданням Дніпровський, Деснянській та Подільський райони.

Також нам передали подарунки наші друзі та партнери магазин музичних інструментів «МузТорг» привезли пакети з іграшками та коробки для пакування подарунків, компанія «Оріфлейм» передала засобів гігієни та косметику.

Завдяки внеску компанії «Foodpanda» організатори зможуть придбати усе необхідне для оформлення подарунків, які отримають близько півтори тисячі дітей міста Києва. Це діти, які опинилися у складних життєвих обставинах: позбавлені батьківського піклування, з особливими потребами та з малозабезпечених, багатодітних сімей.

На сьогоднішній день зібрано приблизно чотири куби одягу та три куби іграшок, книжок та іншого. З 18 грудня після офіційного старту другої частини акції було сформовано 90 подарунків, а 24 подарунки вже знайшли своїх адресатів. 

Проблемними питаннями в даний момент для нас є матеріали для пакування подарунків, організатори частково зможуть вирішити це питання завдяки допомозі компанії «Foodpanda», але все одно, нам катастрофічно не вистачає коробок в які ми можемо складати подарунки, тому звертаємось до всіх з проханням допомогти у цьому питанні, нам підійдуть будь-які коробки середнього розміру, можливо у вас багато коробок з під взуття, які вам не потрібні, передайте їх через будь-який зручний для Вас пункт прийому http://goo.gl/maps/UM7OO.

Детальніше у офіційних групах акціх в соціальних мережах:
http://vk.com/ne_zabud_pruvitati

https://www.facebook.com/groups/128254340678476/

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.