bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний День допомоги бідним
19.12.2013

Ми з вами живемо у світі, де кожна четверта людина на землі існує менш , ніж на 8 гривень на добу. Навіть у самомій технологічно - розвиненій державі - США , кожен 7 житель знаходиться на межі злиднів. На кінець 20-го століття близько 25 % всього населення планети знаходилося за межею бідності. А всього лише за 8 років (у період з 1999 по 2007 рр.). Від злиднів загинуло більше 300 мільйонів чоловік , що не йде в порівняння навіть з кількістю померлих під час двох світових воєн.
«За неофіційними даними тільки в Києві, столиці України, одних безхатченків налічується більше 30 тисяч чоловік. Насправді ж їх набагато більше. Точно їх підрахувати - не реально. І всі вони знаходяться на межі виживання», - коментує ситуацію Артем Макеєв , президент БФ «Соціальне партнерство».
Для знищення злиднів , Організація Об’єднаних Націй прийняла ряд програм спрямованих на боротьбу з бідністю. І встановили 19 грудня «Міжнародним днем допомоги бідним» , який щорічно відзначає вся світова спільнота. Перші програми з ліквідації убогості почали діяти ще у 2000 році, але поки особливих результатів не принесли.
ООН інтерпретує бідність як «стан тривалої вимушеної відсутності необхідних ресурсів для забезпечення задовільного способу життя». У багатьох країнах світу існують благодійні організації , які активно розвивають усілякі програми , спрямовані на боротьбу з цим станом і дають можливість поступово здобувати ці необхідні ресурси. Таким чином, відновлюючи соціальний статус людини і повернення його до задовільного способу життя.
Найголовніше в розвитку таких програм - це підтримка з боку населення. Чим більше людей об’єднується заради допомоги бідним , тим продуктивніше працює програма і тим більше нужденних людей вона відновлює . За цим , вкрай важливо приділяти свою увагу благодійним фондам , організаціям та реабілітаційним центрам і всіляко їм допомагати. Не дотримуйтеся нейтралітету в цій «війні». Приєднуйтесь! Адже тільки всі разом ми зможемо перемогти нашого спільного ворога - бідність!
Ознайомитися з основними проектами фонду « Соціальне партнерство» та підтримати їх Ви можете, перейшовши за посиланням: www.socpartnerstvo.org/ru/projects/ . Хочете допомогти , але не знаєте як? Телефонуйте! (044) 591 54 43.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.