bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Компаніївці буде кіноклуб
02.12.2013

29 листопада 2013 року учасники круглого столу, ознайомившись з результатами проведення 10 Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Компаніївському районі Кіровоградської області та обговоривши проблему виховання правової культури та правової свідомості населення, вирішили:

1. Щорічно проводитимандрівний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA в культурно-освітніх закладах Компаніївського району.

2. Загальноосвітнім закладам Компаніївського району, Компаніївському технікуму ветеринарної медицини співпрацювати з громадськими організаціями, Компаніївською централізованою бібліотечною системою та органами юстиції в питанні виховання правової культури учнів та студентів.

3. Налагодити співпрацю Компаніївського районного управління юстиції з Компаніївською центральною районною бібліотекою в питанні надання безкоштовних консультацій населенню та організації заходів по правовій просвіті мешканців Компаніївського району.

4. При Компаніївській центральній районній бібліотеці в партнерстві з районним будинком культури та ГО «Взаємодія» відкрити кіноклуб для мешканців Компаніївського району.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.