bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерньюз-Україна підтримує європейський вибір мільйонів українців!
26.11.2013

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» висловлює щиру підтримку всім громадянам, які обирають європейський шлях для своєї країни та приєднується до руху за підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Місія «Інтерньюз-Україна» полягає в утвердженні європейських цінностей в Україні через становлення успішних медіа. В своїй діяльності організація спирається на повагу до фундаментальних глобальних та європейських цінностей, таких як свобода думки, свобода вираження поглядів та свобода слова. 

 «Ми підтримуємо європейський курс України та зусилля і бажаннях громадян повернути країну на шлях налагодження відкритих зв’язків з ЄС. Ми закликаємо уряд України дослухатись до мільйонів українців та повернутись до переговорів з ЄС! Ми звертаємося до вітчизняних та іноземних журналістів із закликом правдиво висвітлювати інформацію про #ЄвроМайдан», – зазначає Костянтин Квурт, Голова Правління МГО «Інтерньюз-Україна».

Нині інструменти соцмедіа теж дають можливість журналістам та жителям всієї України відчути себе належними до політичних та  редакційних утисків.

«Гострі емоції – позитивні чи негативні, серед яких солідарність чи відчуття несправедливості – це те, що рухає людьми в Інтернеті. Дві з половиною години – часова відстань між першими повідомленнями у Фейсбуці «збираємося на Майдані» та мітингом в 1000 людей. В час, коли майже половина населення користується Інтернетом, влада й досі не хоче бачити Інтернет як багатомільйонний форум людей, які моментально відчувають обман», – стверджує Віталій Мороз, керівник програм з нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна». «Інтерньюз-Україна» підтримує свободу думки, свободу вираження поглядів, свободу слова та свободу преси, розглядаючи їх як основу для функціонування дійсно вільного та демократичного суспільства, в якому влада є підзвітною громадянам.

«У нас є три надії. Перша: маскарад закінчено. Друга: у нас знову є спільна ідея для об’єднання та спротиву. Третя: для Європи ми важливі. В нинішній ситуації суму це добрий привід для радості та оптимізму. Все тільки починається», – ділиться думкою Володимир Єрмоленко, директор європейських програм МГО «Інтерньюз-Україна».

«Ми закликаємо політиків, в тому числі й опозиційних, не маніпулювати волею народу, а бути її інструментом. Ми закликаємо об’єднатися навколо Європейської ідеї без жодних політичних гасел. Ми закликаємо Президента України як суб’єкта підписання міжнародних договорів – підписати Угоду про Асоціацією з ЄС. Ми просимо міжнародну спільноту зробити все можливе, аби Угоду було підписано», – висловлює позицію організації Директор з програмної діяльності Андрій Кулаков.

Команда Інтерньюз-Україна підтримує ініціативу Євромайдану і закликає всіх громадян активно долучатись. Всі небайдужі українці мають максимально мобілізуватися і кожного дня до 29 листопада о 18.00 збиратися на Євромайданах країни та вимагати від уряду і президента скасувати розпорядження щодо призупинення євроінтеграційного курсу України.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.