bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Покриття для сумських футбольних полів від МБФ “Здоров’я українського народу”
25.11.2013

На початку листопада 2013 року Міжнародний благодійний фонд “Здоров’я українського народу” за підтримки компанії “Крафт Фудз Україна” закупив покриття для 2-х футбольних полів Сумської обласної дитячо-юнацької спортивної школи ”Футбольний центр Барса“. Вартість благодійної допомоги, що здійснювалась фондом у межах благодійної програми “Банк Благодійних Подарунків”, сягає 529 976,00 грн.

Як зазначає Сергій Сошинський, президент Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”,зважаючи на незадовільні погодні умови для початку будівельних робіт, матеріали для покриття футбольних полів були передані на склад, де вони зберігатимуться до кінця зими. Тоді як навесні 2014 року ці покриття вже будуть укладені в м. Суми та м. Тростянець Сумської області.

Дитячий футбольний центр «Барса» розрахований більше ніж на 1000 дітей. І має на меті створити комфортні умови для заняття футболом та іншими видами спорту як для дітей, так і для тренерів. Вже побудовані нові футбольні поля зі штучним покриттям останнього покоління, реконструйована адміністративна будівля із зручними роздягальнями, сучасними фітнес-центром та спортивним залом, встановлено освітлення футбольних полів.

Нагадаємо, що фонд вже здійснював благодійну допомогу футбольному центру. У серпні 2012 року було встановлено освітлення футбольного поля на загальну суму 299584 грн. за фінансової підтримки ПАТ “Крафт Фудз Україна”.

 

Контакти

  • Анна Козаченко
  • прес-служба Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”
  •  (044)-229-03-03
  •  (096)118-20-27
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.