bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День відкритих дверей будинку транзитного перебування осіб з інтелектуальною недостатністю
15.11.2013

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ 3 ГРУДНЯ!

 
Оздоровлення дорослих осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальної недостатності  вперше за роки незалежності проведено влітку 2013 року за фінансової підтримки київської влади Благодійним товариством «Джерела».

64 особи з інвалідністю 1-ї та 2-ї групи оздоровлено влітку 2013 р. у мальовничому місті Богуславі за 120 км від Києва, де БТ «Джерела» має будинок транзитного перебування. Вісім груп по вісім осіб упродовж двох тижнів могли побути на природі, покупатися в річці Рось, погуляти у лісі, досхочу  позагорати, отримати неоціненний досвід життя без матері. 
Завдяки коштам, виділеним на виконання рішення Київради від 17.02.2013 р. №23/5410 „Про затвердження міської цільової програми „Соціальне партнерство” та розпорядження Київської міської державної адмінісрації від 17.06.2013 року №947 „Про фінансування заходів міської цільової програми „Соціальне партнерство” у 2013 році” було організовано цілодобовий догляд осіб з інвалідністю, забезпечено харчування та дозвілля на природі.
26 листопада о 12.00 розпочнеться День відкритих дверей будинку транзитного перебування осіб з ІН за адресою: Київська обл., м. Богуслав, вул. 1 го  травня, 10

У програмі: 
1). Освячення нової альтанки та мансардного поверху будинку.
2). Привітання начальника Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці м.Києва Голубєвої І.Є.

3). Повідомлення про перспективи деінституалізації у місті Києві – заступник Директора Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Назаренко С.П.

4). Публічний звіт БТ «Джерела» про події 2013 р. в будинку транзитного перебування: (1) літнє оздоровлення (за підтримки Київради та КМДА), (2) завершення влаштуваня мансарди (коштом Міжнародного клубу Левів міста Києва) (3) тренінги для волонтерів за проектом «Розробка моделі залучення та навчання волонтерів за принципом  «рівний    –  рівному» для кіл підтримки осіб з розумовою відсталістю» (за підтримки Фонду Демократії Посольства США), (4) завершення улаштування альтанки (коштом Благодійного ярмарку НАТО (Брюсель)

5) Дискусія

Контакти

  • Маруда Ольга т. 411-82-13

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.