bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл “Зона вільної торгівлі з ЄС: очікування регіону”
15.11.2013

Дніпропетровська обласна громадська організація «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» запрошує всіх зацікавлених експертів та представників ЗМІ до участі у «круглому столі» на тему «Зона вільної торгівлі з ЄС: очікування регіонунапередодні підписання Угоди про Асоціацію». Захід відбуватиметься в рамках спільного проекту Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) та Асоціації регіональних аналітичних центрів за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

«Круглий стіл» має на меті розпочати на місцевому рівні неупереджену дискусію щодо переваг та викликів для Дніпропетровської області створення Поглибленої та Всеосяжної Зони Вільної Торгівлі з ЄС (ПВЗВТ), окреслення та обговорення можливих наслідків для економіки регіону та окремих галузей. До участі запрошені народні депутати України, представники бізнесу, місцевої влади, громадських організацій, профспілок, партійних організацій, науковці, члени громадських рад та інших консультативно-дорадчих органів утворених при органах влади.

Захід відбудеться «19» листопада 2013 року о 15:00 у приміщенні Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, ауд. 104, (входу, м. Дніпропетровськ, вул. Гоголя, 29, І поверх, ліворуч від центрального).

Контактна особа: Андреєв Олексій, тел.: 0666738317.

Свою участь у круглому столі, а також тему виступу (буде внесено до програми круглого столу) просимо повідомити до 18.00 18 листопада 2013 р. на електронну адресу [email protected], або за телефоном: 0666738317 (МТС) / 0969929502 (Київстар).

Контакти

  • www.dcecrp.ho.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.