bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Криму відбулося навчання для організацій паліативної допомоги
03.11.2013

21-24 жовтня в м. Алушта Рівненським обласним відділенням ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» було проведено низку тренінгів для організацій паліативної допомоги:

Тренінг-практикум з розробки стратегічного плану співпраці організацій паліативної сфери

Тренінг з розробки стратегії адвокації інтересів цільових груп

Тренером виступив  голова Дорадчої ради спільнот з питань доступу до лікування в Україні ЮКАБ Д.Шерембей

Представники організацій, що працюють в сфері паліативної та хоспісної допомоги високо оцінили роботу тренера, відмітивши, що надані рекомендації та методи аналізу проблем, постановки цілей та пошук шляхів досягнення мети, будуть корисними  їм не лише в професійній діяльності, але і в повсякденному житті.

Учасники відмітили високий рівень особистої харизми, цілеспрямованості тренера та його неперевершену здатність надихати.

23 жовтня відбувся тренінг з профілактики професійного вигорання для працівників паліативної сфери, тренером виступив А. Мокряк - керівник проектів Харківської обласної громадської організації «Соціальний всесвіт».

А.Мокряк під час тренінгу окреслив комплексні причини формування синдрому професійного вигорання працівників паліативної сфери, в ході навчання учасники тренінгу змогли визначити свій рівень професійного вигорання та оволоділи навичками використання індивідуальних та організаційних засобів профілактики цього негативного явища.

Учасники відмітили оригінальність та цілісність запропонованого А.Мокряком підходу в профілактиці професійного вигорання та високо оцінили методи подачі інформації.

24 жовтня 2013 року учасниками циклу тренінгів було розроблено спільний стратегічний план розвитку паліативної допомоги. 8 організацій паліативної допомоги отримали індивідуальні консультації тренерів та розробили власні стратегії адвокації та профілактики професійного вигорання.

 

Учасники високо оцінили організацію проведення тренінгу та висловили надію, що подібні заходи стануть регулярними і сприятимуть становленню сфери паліативної і хоспісної допомоги.

Проведення тренінгу стало можливим завдяки підтримці ІСАР «Єднання» за фінансування Уряду Швеції.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.