bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Волинському адвокаційному клубі підсумовують результати адвокасі-кампаній
25.10.2013

У п’ятницю, 25 жовтня 2013 року відбудеться чергове засідання Волинського адвокаційного клубу, на якому підведуть підсумки адвокаційних проектів, які реалізовувались у 2012-2013 роках у Волинській області. Захід проходитиме у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі 27). Початок об 11:00.

7 громадських організацій та 5 ініціативних груп працювали над реалізацією адвокаційних міні-грантів, які були підтримані в межах конкурсу «Територія позитивних змін», що оголошувався Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

Реалізатори проектів ділитимуться досвідом, розкажуть з якими проблемами вони зіштовхнулися у співпраці з органами місцевого самоврядування і яким чином вдалося здійснити вплив на владу для досягнення бажаних змін.

Учасники адвокаційного клубу також напрацюють подальший план спільної роботи для забезпечення ефективних механізмів участі громадськості у створенні та реалізації локальної політики, що враховуватиме інтереси та захищатиме права різних цільових груп. 

Перелік адвокаційних проектів, результати яких висвітлюватимуться, додається.

________________________________________________________________________________

Адвокаціійний клуб створено в межах проекту «Територія позитивних змін», який реалізовує Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив. Проект був підтриманий Міжнародним фондом «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.