bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громади Сходу України продовжують вчитися грати за «новими правилами»
22.10.2013

16-17 жовтня ДМГО «Альянс» провів тренінг з «Адвокасі» у рамках проекту «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади».  

Метою проекту є здійснення заходів спрямованих на підвищення експертного потенціалу громадських організацій та їх неформальних об’єднань – коаліцій, мереж, громадських рад, та ін..

У тренінгу взяли участь представники цих структур з Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Під час тренінгу учасники дізналися про деталі організації адвокасі кампанії, секрети її успішного проведення,  якими інструментами необхідно користуватися та на які ресурси можна розраховувати під час її проведення.

Тренером виступив Віктор Бобиренко, експерт в адвокасі, викладач, блогер.

Проект проводиться за рахунок коштів фонду NED (TheNationalEndowmentforDemocracy ).

Нагадаємо що проектом «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади» передбачена серія тренінгів за наступними темами: створення діючих мереж (коаліцій) і громадських рад  та підтримка їх ефективної діяльності, використання моніторингових стратегій для досягнення змін у суспільстві і отримання результатів, проведення адвокасі компаній, розбудова громадської підтримки.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.