bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Погода» для безхатченків
22.10.2013

Останні теплі дні «бабиного літа» в Києві радують городян сонцем і листям під ногами. Однак для тих , хто ночує під відкритим небом - це всього лише пару тижнів , після яких питання виживання стане основним на кілька наступних холодних місяців. Теплий одяг - ось що може врятувати життя цих людей!

Зігріти і врятувати якомога більше хворих людей - основна мета програми по збору теплого одягу «Кияни для Киян», заснованої благодійним фондом «Соціальне партнерство» взимку 2012 року.
 
З моменту початку програми вже 1022 киянина передали свої речі в банк одягу для потребуючих людей за адресою провулок Лобачевського 8-А в Києві. Завдяки спільним зусиллям протягом останніх 6 -ти місяців ми змогли одягнути 6029 нужденних, повідомляє прес - служба фонду.
Від особи кожного нужденного фонд дякує киянам , які вже передали одяг. І особливо тим з них , хто робить це регулярно.
Одним з найбільших партнерів програми по збору одягу став сайт GISMETEO . Компанія регулярно розміщує інформацію про програму на своєму сайті. Завдяки цьому тисячі киян дізнаються про програму і передають одяг у пункт збору , організований фондом.
Спасибі киянам і сайту GISMETEO. Разом ми полегшуємо життя знедолених людей!
І Ви теж можете допомогти. Передайте теплі речі , якими ви вже не користуєтеся. Телефонуйте прямо зараз - 044 591 54 43. Тільки в Києві понад 10 тисяч людей потребують вашої допомоги!
 
Наш сайт: http://socpartnerstvo.org/

Контакти

  • http://socpartnerstvo.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.