bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ініціативна молодь з КНУ ім. Тараса Шевченка допомагає безхатченкам
21.10.2013

Минулого тижня в благодійний фонд «Соціальне партнерство» приїхали на екскурсію студенти Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка. Юні соціологи з метою ознайомлення з їх майбутньою професією прийшли в благодійний фонд «Соціальне партнерство» на екскурсію. Ми їм показали, чим займаються співробітники фонду, провели по всій території денного центру допомоги «Стефанія», після чого зібрали в залі для переговорів, і розповіли більш докладно про те, як можна допомагати нужденним людям.
Всього студентів прийшло 23 людини. Вони проявили інтерес до роботи фонду, перейнялися співчуттям до безхатченків і дуже хотіли чимось допомогти. Перед тим як прийти до нас , вони зібрали свої старі речі і передали для бездомних. За час відвідування студенти багато задавали питань , багато чим цікавились. Відразу стало видно , що їм не байдужа доля людей, що потрапили в складну ситуацію.
Після екскурсії багато хто зі студентів побажали стати, хоча б на кілька днів, волонтерами і залишили свої контактні дані.
Дуже радує той факт, що молодь розвивається морально. Вони не залишаються осторонь і проявляють доброту і турботу до людей , які за фатальним збігом обставин потрапляють на вулицю і потребують допомоги. Працівники благодійного фонду « Соціальне партнерство» були раді бачити Вас у себе в гостях. Дякуємо, що не залишаєтеся байдужі до доль знедолених!
 Приєднуйтесь і Ви! Приходьте допомогти в якості волонтера , приносіть теплі речі , продукти харчування, або ж допомагайте благодійними пожертвами . Разом з Вами ми зможемо врятувати більшу кількість нужденних людей ! Більш детальну інформацію дізнавайтесь за телефоном: ( 044) 591 54 43. Або ж приходьте до нас у центр допомоги «Стефанія» за адресою провулок Лобачевського, 8А .

Наш сайт: http://socpartnerstvo.org/

 

Автор: Комишан Дмитро

 

Контакти

  • http://socpartnerstvo.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.