bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ Міжнародний науково-практичний семінар«Філософія для дітей» і діалог дорослих
14.10.2013

23-26 жовтня 2013 р., у філософському факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться  ІІІ Міжнародний науково-практичний семінар на тему: «Філософія для дітей».

Мета семінару: познайомити аудиторію вчителів та викладачів зі всесвітньо відомою методикою «Філософія для дітей», спрямованою на рефлексивно-мисленнєвий розвиток учнів та студентів. У цьогорічному семінарі  робиться акцент на діалозі.Базовою складовою даної методики є сократівський діалог. Діалог виступає інструментом для виховання культури мислення, аргументування власної позиції, культури спілкування. Від учасників заходу очікується презентація власного досвіду з використання діалогу як інструменту в навчальному процесі. 

Хедлайнер семінару: Джінван Парк (Південна Корея), доктор філософії, професор, завідувач відділу етики Кйонсанського національного університету, Віце-президент Міжнародної ради з «Філософії для дітей» (2009-2011 рр.), Президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», Президент Корейської академії навчання філософії в школі, член Міжнародного товариства «Філософська освіта країн Азії та Океанії  у розвитку демократії» під егідою ЮНЕСКО

До участі запрошуються вчителі, викладачі, аспіранти, студенти, дослідники, які працюють в сфері викладання гуманітарних дисциплін.

Бажаючі взяти участь у семінарі мають до 21 жовтня надіслати тему виступу на адресу [email protected]

 Разом з темою виступу вкажіть своє прізвище та ім’я, назву навчального закладу, посаду (науковий ступінь, якщо є), курс та спеціальність (для аспірантів та студентів).

Передбачається публікація тез виступів за результатами проведеного заходу.

Іногородні учасники самостійно оплачують, проїзд та проживання.

Кількість місць обмежена. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.