bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Facebook-конференція з лікарем-мамологом
10.10.2013

 

У четвер, 10 жовтня 2013 р, о 14.30 відбудеться  Facebook-конференція «Запитай у мамолога! Що варто знати про захворювання грудної залози». Лікар-мамолог Національного інститут раку завідувач Мобільної жіночої консультації Сергій Молід  спілкуватиметься із користувачами і користувачками на тему здоров’я грудної залози.

Під час живого спілкування кожен охочий зможе поставити своє запитання лікареві та отримати фахову відповідь чи рекомендацію.
Конференція відбудеться безпосередньо на сторінці у фейсбуку за цим лінком.

Поставити свої питання можна ВЖЕ ЗАРАЗ на стіні цієї події http://fb.me/1v3EPDmPj, а також з 14.30 до 16.00  - у день проведення конференції.

Під час facebook-конференції лікар розповість:

- що таке рак грудної залози, які причини його виникнення?
- як і де діагностувати хворобу самостійно і за допомогою фахівців?
- де у Києві та області жінка може пройти безкоштовне обстеження мамолога та онкогінеколога?
- що має робити жінка для профілактики недуги?
- які перші кроки має зробити жінка після виявлення проблеми?
- та ін.

ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО?

Питання жіночого здоров’я – а особливо захворювання грудних залоз - є зараз вкрай актуальними. На жаль, сьогодні рак грудної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання у жінок в Україні.

Тому надзвичайно важливими для кожної жінки є поінформованість про різні захворювання, регулярні обстеження, рання діагностика і, у разі виявлення проблеми, своєчасне її лікування. Лікарі говорять: що раніше діагностувати проблему – то більші шанси на її усунення.

Саме для цього програма “Рак виліковний” фонду Ріната Ахметова “Розвиток України”створила проект “Мобільна жіноча консультація”. Це – пересувний трейлер з найсучаснішим діагностичним обладнанням, який почергово працює в різних населених пунктах Київщини.

Завдяки МЖК можна пройти комплексну діагностику з метою виявлення захворювань гінекологічної локалізації та грудної залози. Обстеження проходить на сучасному обладнанні та у найкращих умовах (3D тур http://bit.ly/YNhPxS).

Перед Днем боротьби з раком грудної залози Мобільна жіноча консультація працюватиме у Києві за адресою: Національний інститут раку, вул. Ломоносова, 33/43 (з 1 по 20 жовтня); МВЦ, Броварський пр, (22-25 жовтня).

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/AkhmetovFDU

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.