bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У пацієнтів Київської дитячої клінічної лікарні №1 – нові іграшки
09.10.2013

7 жовтня 2013 року маленьким пацієнтам неврологічного відділення Київської дитячої клінічної лікарні №1 за сприяння Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”, було подаровано сотні розвиваючих ігор: мозаїк, лабіринтів, кубиків, наборів конструкторів, а також канцелярських принадь .

Фонд  протягом липня-серпня займався збором коштів для закупівлі найбільш затребуваних у відділенні дитячих забав.

Частину коштів фонд залучив у межах благодійної програми “Відродження української поштової листівки” на Х Міжнародному етнічному фестивалі “Країна Мрій”. Завдяки небайдужим відвідувачам Книжкового ярмарку фонду вдалось залучити достатньо коштів для придбання акварельних та гуашевих фарб, пензликів та альбомів для малювання, фломастерів, пластиліну й килимків дитячої творчості.

До закупівлі розвиваючих ігор маленьким пацієнтам  охоче долучилися: видавничий дім “Моріон” та Інтернет-портал “Medicina.ua”.

Дізнавшись про благодійну ініціативу фонду у справі збору коштів для дітей, які потребують реабілітації, редакції дитячих журналів “Пізнайко” та “Професор Крейда” люб’язно надали підбірки найбільш цікавих випусків.

Як зауважив Юрій Кожара, головний лікар Київської дитячої клінічної лікарні №1, лауреат Національної Медичної Премії 2012 року, з того часу, як у 2012му Київська дитяча клінічна лікарня №1 отримала статус лауреата Національної Медичної Премії, помітно зросла кількість звернень з пропозиціями надати допомогу лікарні. Усе більше бізнес-компаній та некомерційних організацій розуміють соціальну значимість цієї відзнаки та її неупередженість у справі відзначення кращих закладів системи охорони здоров’я. Завдяки Національній Медичній Премії усе більше соціально відповідальних компаній та благодійників дізнаватимуться назви тих лікувально-профілактичних закладів, які працюються високопрофесійно, відповідально та по совісті. Саме таким закладам медичної сфери й потрібно допомагати!

За словами Наталії Підгайної, керівника відділу маркетингу дитячого щомісячного журналу “Пізнайко”, Пізнайко завжди брав участь у різних соціальних та благодійних проектах, тому ми не могли лишитися осторонь такої світлої ініціативи. Наша ціль - дарувати радість знайомства з Пізнайком дітям різних вікових категорій, багатим і бідним, здоровим і хворим! Ілюстрації й тексти нашого журналу виконані з особливою теплотою та любов’ю до дітей. Ось чому вони знайдуть відгук у серці кожного маленького пацієнта, так і його батьків, життя яких часто стає безбарвним у стінах лікарняних палат.

Ольга Шендрик, бренд-менеджер дитячого пізнавально-розважального журналу “Професор Крейда” додала, що абсолютно переконана: журнал “Професор Крейда” виявиться чудовим відкриттям для хворих діток, адже він сприяє розвитку дитинства у яскравих фарбах життєрадісних формах. Працювати з журналами і оздоровлюватись можуть діти різного віку, як 6ти, так і 12ти років. Раді допомогти, якщо діти читають – це уже добре!

Тетяна Тарасенко, психолог неврологічного відділення дитячої Київської дитячої клінічної лікарні №1 зазначила, що у неврологічному відділенні лежать дітки, більшість з яких мають проблеми з розвитком. Зазвичай, це діти дошкільного віку, робота над розумовим та фізичним розвитком для яких є особливо актуальною. Передана Міжнародним благодійним фондом “Здоров’я українського народу” допомога відповідає потребам та очікуванням нашого відділення, тому для нас вона є особливо цінною.

 

Контакти

  • Прес-служба Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я Українського народу»
  • Анна Козаченко
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.