bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація документальної стрічки «Харківський Намет – серце спротиву!»
26.10.2024

23 жовтня в Харкові відбулася прем’єра документальної стрічки “Харківський намет – серце спротиву”, яка зібрала багатьох глядачів. Картина стала історією про мужність і незламність та символом єдності в найскладніші моменти нашого часу.

Центральним героєм стрічки став намет на Майдані Свободи, який об’єднав людей з різними долями та з єдиною метою – підтримати одне одного й продовжувати боротьбу за краще майбутнє. Через особливості історії героїв стрічки глядачі мали можливість побачити, як важлива підтримка спільноти та рішучість в умовах викликів.

Презентація викликала жваве обговорення та зворушила присутніх своєю глибиною. Показ фільму дав можливість вшанувати героїв та надихнув аудиторію на подальшу підтримку тих, хто щодня працює за нашу перемогу.

Ця подія вкотре нагадала про те, що єдність і солідарність залишаються остаточними факторами у нашій боротьбі за свободу та незалежність.

Проєкт “Документальна стрічка “Харківський Намет - сердце спротиву” реалізується ФОП Чаговець Ярина спільно з БФ “Сестра милосердя”, ГО “Арт Оборона”,  Інфоцентр “Євро Харків” та Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО   за підтримки Українського культурного фонду.

Контакти

  • Ярина Чаговець

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.