bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

3 чинники, які роблять ретрити Центру АХАЛАР ключем до глибоких трансформацій і високих результатів
01.10.2024

Центр гуманістичних технологій АХАЛАР проводить унікальні ретрити “Тіло.Ресурс.Баланс”  в Карпатах, які  розроблені спеціально для тих, хто працює в громадському секторі та волонтерів, що допомагають у гуманітарній сфері й відновленні країни під час війни. 

7 днів допомагають відновити внутрішню силу та гармонію через роботу з тілом та усвідомленістю, надаючи їм ресурси для подальшої ефективної діяльності.

 

Наші програми - це поєднання багаторічного досвіду роботи з тілом та психікою, що ґрунтується на східних і західних практиках, тілесно орієнтованих методах відновлення, майндфулнес та deep ecology” - каже Юрій Трохименко, один з тренерів центру.

 

Учасники ретритів діляться, що ці дні кардинально змінюють їхнє сприйняття себе та навколишнього світу. 

 

Унікальна атмосфера прийняття, підтримки та не осуду дає змогу людям розкритися, працювати з внутрішніми обмеженнями, налаштовувати контакт із тілом, що часто залишається поза увагою в повсякденному житті. 

 

Але чому це важливо? Що відрізняє ретрити “Тіло.Ресурс.Баланс”?

 

  • Глибока інтеграція тіла і розуму: Ми допомагаємо вам побачити своє тіло як важливий ресурс для відновлення і трансформації. Через тілесно орієнтований підхід і вправи на контакт із собою ви почнете відчувати своє тіло не як інструмент, а як джерело сили.
  • Середовище безпеки та підтримки: Ми створюємо простір, де можна бути вразливим. Тут немає осуду, а є теплота і турбота, що дає змогу кожному учаснику розкритися у своєму ритмі.

  • Експертні тренери з багаторічним досвідом: Наші тренери навчалися у найкращих майстрів Сходу і Заходу, і за 30 років вони розробили унікальні методики, які допомагають подолати внутрішні бар’єри та відчути внутрішню гармонію.

 

Відгуки учасників:

 

«Для мене важливим було: відпочинок, взаємодія, турбота в групі, неймовірні вправи, експертність тренерів і пестощі внутрішнього «я». Внутрішня сила, яку я зміг побачити та віднайти. 

Мій КПД значно вище, якщо я турбуюся про себе, що прямо впливає на якість та кількість допомоги, яку я надаю іншим. Спочатку дбати про себе! Практики, “тепле коло”, спілкування без засудження, відділяти роботу від відпочинку та не заважити цим окремим процесам.”  - Генадій, учасник 7-денного ретриту «Тіло. Ресурс. Баланс»

 

«Для мене надзвичайно цінним було відчуття безпеки та можливість бути вразливою. Я навіть не очікувала, що тілесні практики стануть таким важливим і потужним інструментом не лише для відновлення, а й для зростання. 

Ці знання я використовуватиму у своїй роботі з командами. Я також покращила навички саморегуляції, що допоможе мені краще керувати своєю енергією та підвищити продуктивність.» - Ірина, учасниця 7-денного ретриту «Тіло. Ресурс. Баланс»

 

Ваше тіло - це ваш ресурс.

 

Ми запрошуємо вас зануритися в простір прийняття і підтримки, щоб розкрити внутрішні сили та відновити баланс. 

 

Це допоможе продовжити й надалі допомагати іншим, захищати та відновлювати країну. 

 

Щоб не пропустити нові можливості підписуйтеся на  наш телеграм канал https://t.me/ahalar_center ,  нашу групу в фейсбук https://www.facebook.com/CenterAhalar та слідкуйте за сайтом https://ahalar.org/

????Проєкт «Адаптація замість виснаження» реалізується за фінансування Національного фонду підтримки демократії NED (National Endowment for Democracy)

 

 

Контакти

  • Центр АХАЛАР 0462934444 0994554525 [email protected] https://www.facebook.com/CenterAhalar Файли

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.