bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Світлана Романко з організації «Razom We Stand» стала лідеркою Фундації Обами на 2024-2025 роки
21.09.2024


Світлана Романко, засновниця та виконавча директорка Razom We Stand, оголосила, що вона стала однією з 205 лідерів, відібраних для участі в програмі “Лідери Фонду Обами”.
Програма навчає учасників з усього світу розвитку лідерських якостей та громадянської активності, щоб допомогти їм розвинути свої навички та масштабувати свою роботу в державному, приватному та неприбутковому секторах. Пані Романко стане однією з 36 лідерів, які візьмуть участь у програмі “Лідери Європи”. 


- “Для мене велика честь бути обраним до програми “Лідери Фонду Обами”. Цей вибір також свідчить про повагу та вдячність за життєво важливу роботу, яку ми робимо заради майбутнього України”, - заявила Світлана Романко, засновниця та директорка “Razom We Stand”.


В рамках шестимісячної програми ці віддані справі зміни збиратимуться практично щотижня на інтерактивні сесії, покликані допомогти їм просувати зміни, відточуючи свої лідерські навички, будуючи глибокі стосунки з колегами та взаємодіючи з лідерами думок і членами спільноти Фундації Обами.

Вони також матимуть можливість брати участь у різноманітних віртуальних проектах та спеціальних заходах, включаючи індивідуальні бесіди з досвідченими наставниками з глобальної мережі Фундації. 


Започаткована у 2020 році, програма “Лідери Європи” спирається на спадщину подружжя Обам та їхню глибоку прихильність до регіону, зосереджуючись на спільних цінностях та етичному лідерстві. Програма створює мережу лідерів, які сприяють позитивним, інноваційним змінам у своїх громадах на континенті та в усьому світі. 


Клас Європейських лідерів 2024-2025 років працює над широким спектром питань та напрямків, включаючи кліматичну кризу, демократію та громадянську активність, захист різноманіття та расових відмінностей, права біженців та людей з інвалідністю тощо. 


Програма “Лідери” Фундації Обами покликана надихати,
розширювати можливості та об’єднувати нових лідерів з Африки, Азійсько-Тихоокеанського регіону, Європи та Сполучених Штатів, щоб вони могли змінювати свої громади та світ у цілому. Щоб дізнатися більше, відвідайте obama.org/leaders. 


Razom We Stand - українська неурядова організація, що закликає до повного та постійного ембарго на російське викопне паливо та негайного припинення всіх інвестицій у російські нафтогазові компанії шляхом поступової відмови від викопного палива в усьому світі.


Світлана Романко раніше цитувалася на офіційному сайті Білого дому у відповідь на рішення адміністрації Байдена обмежити експансію CПГ-індустрії, а також з’являлася у провідних міжнародних ЗМІ, включаючи Washington Post, CNN, NBC, AP, Politico, Bloomberg, The Hill, Financial Times, The Guardian, Der Spiegel та Le Monde. 

 

 

Контакти

  • Максим Гардус Спеціаліст з комунікацій Razom We Stand

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.