bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Абетка саморегуляції 6.0» — шлях до стресостійкості разом із Центром Ахалар
17.09.2024

14 вересня успішно завершився наш курс “Абетка саморегуляції 6.0”

За 12 годин учасники освоїли важливі навички саморегуляції та підвищення психологічної стійкості, які вже приносять свої плоди в житті наших слухачів.

Наша команда завжди отримує багато зворотнього зв’язку на цей курс, тому ми охоче будемо з вами ділитися відкриттями та враженнями наших учасників.

Сьогодні раді поділитися розгорнутим відгуком від Юлії Байди:

Хочу висловити щиру подяку “Центру Ахалар” за участь у тренінгу “Абетка саморегуляції”. Цей тренінг став справжнім відкриттям для мене та надав безцінні методики для збереження внутрішнього спокою та рівноваги. Особливо вразили техніки самозаспокоєння, які були пояснені детально й зрозуміло, а головне — практично. Я навчилася швидко та ефективно знижувати рівень стресу, що суттєво покращило моє самопочуття у щоденному житті.” 

Також хочу подякувати за чудові техніки дихання, які стали невід’ємною частиною мого дня. Вони допомагають відновлювати енергію та зосереджуватися, що дуже важливо в сучасному ритмі життя. Простота та ефективність цих методів мене вразили, а позитивні зміни я відчула вже з перших днів!” 

Не можу не згадати й техніки заземлення — це було для мене справжнє відкриття! Вони допомагають залишатися в моменті “тут і зараз”, підвищують продуктивність та дарують відчуття гармонії з собою. Дуже сподобалися щирі та глибокі розмови під час тренінгу, які надихнули на самопізнання й подальший розвиток.” 

Відкритість і дружня атмосфера, створена тренерами та учасниками, зробила кожне заняття особливим і корисним. Щиро дякую за цей чудовий тренінг! Він став важливим кроком до внутрішнього балансу та резильєнтності.” 

Такі відгуки надихають нас рухатися вперед та створювати нові можливості для вашого розвитку! 

Не пропустіть нові заходи! Підписуйтеся на наш телеграм-канал  https://t.me/ahalar_center, щоб бути в курсі всіх анонсів!

Проєкт «Адаптація замість виснаження» реалізується за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Контакти

  • Центр АХАЛАР 0462934444 0994554525 [email protected] https://www.facebook.com/CenterAhalar Файли

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.