bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг для ГО «Скаути України»
04.09.2024

Громадська організація «Національна організація «Скаути України» (далі Організація) оголошує тендер на проведення фасилітаційної сесії для актуалізації національної стратегії Організації та створення операційного плану. Фасилітаційна сесія має бути проведена експертом/компанією, який/яка має досвід в сфері створення та актуалізації стратегій громадських неприбуткових організацій. Подібний досвіду роботі з молодіжними організаціями буде перевагою. Очікується, що послуги буде надано протягом вересня - листопада 2024 року в форматах: змішаний (діагностична частина),оффлайн (безпосередня 2-3 денна сесія). Остаточний звіт за результатами наданих послуг має бути наданий не пізніше 10 грудня та містити: - актуалізовану Національну стратегію Організації на період 2024-2027 років з чітко визначеними показниками досягнення успішності (KPI, мета KPI); - операційний план Організації на період грудня 2024 - червня 2026 року, рекомендації експерта/компанії щодо ефективного впровадження та необхідних для цього умов; - план моніторингу та оцінки оновленої Стратегії Організації та її операційного плану. При цьому варто враховувати, що Стратегія, яка буде опрацьовуватися, взята за основу Вищим керівним органом Організації з визначеними стратегічними пріорітетами та завданнями.

Очікується,що надавачем послуг буде:

  • проведено діагностичну роботу з залученням членства Організації, які залучені до роботи на місцевому (локальному) рівні;

  • інтерв’ювання команд Організації національного рівня;

  • проведено очну фасилітаційну зустріч (2-3 дні) для 10-20 осіб з числа членів операційних команд Організації з актуалізації національної стратегії (включаючи KPI, meta KPI, де це доречно) на визначений період та створення операційного плану.

  • надано звіт, який містить актуалізовану Стратегію Організації на період 2024-2027 років з чітко визначеними показниками досягнення успішності та операційний план Організації на період грудня 2024 - червня 2026 року, рекомендації експерта/компанії щодо ефективного впровадження плану та необхідних для цього умов; обґрунтування (пояснення) пропозицій, посилання на діагностичне дослідження, де це необхідно.

Під час створення даних документів передбачається, що Виконавець буде консультуватися з Замовником задля досягнення ефективного результату.

  • надано план моніторингу та оцінки оновленої Стратегії Організації та її операційного плану, які забезпечать їх ефективну реалізацію з урахуванням обмежених ресурсів Організації.

Вимоги до провайдерів Компанія/експерт, що подається на участь в конкурсі має до 23:30 18 вересня подати наступні документи на електронну скриньку [email protected]:

  • Довідку про наявність попереднього досвіду роботи за даною темою, кваліфікацію експертів та контактну інформацію.

  • Довідку про готовність проводити фасилітаційну сесію в оффлайн, змішаному форматі, за необхідності (вимогою замовника) - в онлайн - форматі.

  • Опис методології та орієнтовний план надання послуг (проведення заходів в рамках надання послуг), що може модифікуватися відповідно до існуючих напрацьованих Організацією матеріалів та запущених процесів.

  • Лист про нерозголошення процесів та опрацьованих,в рамках реалізації даного проекту, внутрішніх документів Організації та відсутності або наявності конфлікту інтересів;

  • Фінансову пропозицію.

  • Лист - підтвердження про готовність, в разі обрання пропозиції, взяти участь в установчій зустрічі з операційним органом управління Організації та залученими міжнародними експертами (з боку Замовника).

Контакти

  • Аліна Чернишова
  •  0979460875

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.