bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про спрощений тендер: організація ділових поїздок
26.08.2024

Громадська організація «Фундація культурної дипломатії» в партнерстві з Українським інститутом оголошують тендер на пошук постачальника послуг з організації ділових поїздок

Терміни надання послуг: 5-11 жовтня 2024.  

Перелік послуг: 

Послуги перевезення спікерів (організація закупівлі залізничних та авіа квитків)

- Послуги поселення спікерів в готелі в Києві з 7 по 9 жовтня 2024 року включно

Учасниками тендеру можуть бути: юридичні особи та ФОП (3 група єдиного податку),  які надають послуги з організації ділових поїздок

Вимоги: 

- Учасник тендеру має ознайомитись з наданим технічним завданням та розрахувати комерційну пропозицію у гривні з деталізацією по кожній статті витрат (зазначення маршруту, часу вильоту, часу посадки на потяг, авіаліній, залізничної компанії, готелю, класу номеру готелю)

- Готовність надати первинні документи підтверджуючі витрати по проєкту (пасадкові талони, ваучери, квитки на потяг та ін.)

- Прозоре зазначення всіх комісій та зборів

- Щонайменше 3 роки підтвердженого досвіду надання послуг з організації ділових поїздок (опис досвіду на сайті, рекомендаційні листи тощо)

- Можливість забезпечити повний адміністративний супровід (консєрж сервіс, а саме реєстрація на літак, вирішення питань по затримкам вильотів тощо) та оперативно комунікувати з менеджером проєкту щодо забезпечення виконання послуг. 

- Проведення фактичного розрахунку з урахуванням змін в процесі надання послуг.

- контроль витрат в рамках затвердженого бюджету.

Умови оплати: 50% попередня оплата, 50% після надання послуг та підписання акту виконаних робіт/ наданих послуг.

Для участі у тендері зацікавлені організації мають подати наступні документи: 

1. Актуальне свідоцтво/виписку про реєстрацію юридичної або фізичної особи – підприємця, який має право надавати спеціалізовані послуги  з організації ділових поїздок, а саме закупівлі авіа та залізничних квитків, забезпечення проживання в готелі.

2. Якщо учасник тендеру зареєстрований як фізична особа-підприємець, він повинен бути платником єдиного податку та мати 3 групу (5% ЄП) та надати актуальний витяг з реєстру платників єдиного податку. 

3. Оформлену та підписану детальну Комерційну пропозицію в гривні, а також контакти відповідальної особи, яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції. 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення; Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення; 

Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора; 

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які  повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення. 

Документи мають бути надіслані на адресу електронної пошти директора ГО  «Фундація культурної дипломатії» [email protected] .

Кінцевий термін подання пропозицій на тендер 6 вересня 2024 року, 23.59 за  Київським часом. Заявки, які подані пізніше, розглядатися не будуть. 

Питання щодо тендеру направляйте, будь ласка, на адреси електронних пошт:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.