bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на відбір постачальника для комплексної розробки сайту
23.08.2024

Український Жіночий Фонд (УЖФ) оголошує відбір постачальника для комплексної розробки сайту в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека: місцеві потреби – місцеві рішення».

Запрошуємо до участі

організації або фізичні особи-підприємці, які мають позитивний досвід розробки та дизайну сайтів.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • позитивний досвід роботи та надання комплексних послуг з розробки сайтів;
  • можливість сплати рахунків без ПДВ;
  • згода надати всю підтверджуючу документацію по витратам по факту виконаних робіт;
  • відсутність податкових зобов’язань;
  • не є суб’єктом судових процесів та процедур банкрутства чи ліквідації;
  • непричетність до терористичної та/або злочинної діяльності та відсутність відношення до осіб та/або організацій, пов’язаних з терористичною та/або злочинною діяльністю.

Обсяг та строки виконання

Передбачається, що після оголошення результатів відбору, з обраним постачальником буде укладено договір на розробку сайту.

Сайт має бути розроблений, згідно технічного завдання. Детальне технічне задання додається до оголошення разом з формою тендерної пропозиції для учасників.

Загалом, очікується, що розробник створить дизайн, верстку, наповнення сайту контентом, розробить та розмістить на хостингу замовника багатосторінковий двомовний інформаційно-освітній портал з базою даних.

У формі пропозиції постачальник має надати детальний план, в якому будуть передбачені всі етапи і проміжкові терміни виконання завдання в межах періоду з 2 вересня 2024 по 30 листопада 2024.

План виконання має обов’язково передбачати:

  • надання проміжних версій макету, дизайну, верстки і т.і.;
  • наповнення сайту контентом;
  • тестування з представниками замовника;
  • погодження із замовником.

Очікується, що сайт буде запущено 1 листопада з готовими сторінками: «Головна», «Про НПД 1325», «Цілі та завдання», «Коаліції в регіонах», «Національні партнери», «Міжнародні партнери», «Про сайт». З 1 листопада до 1 грудня на сайт будуть додані сторінки «Словник термінів», «База даних» та «Новини».

Постачальник має надати  підтримку сайту впродовж 4-6 місяців після запуску сайту (що включає вирішення технічних питань, додавання блоків та сторінок тощо.)

Замовник має право вносити правки під час роботи над сайтом, змінювати структуру ( додавати чи прибирати блоки/сторінки) чи дизайн.

Для участі у відборі зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  • заповнену і підписану форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника, включаючи розрахунок вартості послуг і терміни, список організацій, яким було надано послуги, з контактами для отримання рекомендацій, номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги;
  • документи, що підтверджують державну реєстрацію.

Результати будуть повідомлені учасникам шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою. Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 01 вересня 2024 року включно.

Якщо виникають питання, просимо звертатись за електронною адресою [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.