bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Харківщині і Сумщині розпочинають роботу мобільні бригади
20.08.2024

Повномасштабна війна в Україні суттєво ускладнила життя мешканців прикордоння. Населення цих регіонів потребує допомоги після пережитої окупації, насильства, вимушених переїздів та через брак соціально-психологічних послуг.

Ми прагнемо підтримати психічне здоров’я місцевих жителів і внутрішньо переміщених осіб у цих областях. Кожна особа з числа вразливих категорій населення може звернутися до нас, щоб стати почутою, а також отримати кваліфіковану допомогу.

У рамках соціально-гуманітарного проєкту ми плануємо надання багатогалузевої допомоги: проведення індивідуальних та колективних консультацій мобільними бригадами

У Сумській і Харківській областях понад 2500 осіб отримають психологічну, психосоціальну та соціально-юридичну допомогу. Передбачається як індивідуальний, так і колективний формати надання допомоги вразливим категоріям населення даних регіонів.

Попередньо дві мобільні бригади працюватимуть у Сумській області (Путивльська, Буринська, Білопільська, Річківська, Хотинська, Юнаківська, Краснопільська, Боромлянська, Великописарівська, Кириківська, Роменська, Тростянецька громади) і Харківській області (Валківська, Краснопільська, Кириківська, Богодухівська, Золочівська, Нововодолазька громада). Їх список може розширюватися відповідно до ситуації у регіонах і попиту серед населення.

 

Тому чекаємо на ваші реєстрації: https://forms.gle/AqvmHqu3tAwF9pKw6.

 

Робота мобільних бригад здійснюватиметься з серпня, 2024 до січня, 2025 включно. Заявки будуть опрацьовуватися в індивідуальному порядку на щотижневій основі.

 

Допомагаємо тим, хто потребує!

 

Довідково

Проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» реалізується ГО «Джерело надії України» у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця) і ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне) на національному рівні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.