bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит цінової пропозиції на Модуль батарей Stromherz S-24 3.84kWh
14.08.2024

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОМАГАЄМ” в рамках проекту з PLAN INTERNATIONAL Inc., проєкт “Relief to Protect (R2P)”, який фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини (GFFO)  запрошує Вас взяти участь у виборі постачальника товарів/послуг
Дата запиту: 14.08.2024 Категорія товару/послуги: Технічні товари
Умови поставки: За рахунок покупця. Адреса поставки: м. Дніпро, вул. Харківська, 8а
Строк поставки: 26.08.2024 Умови оплати: Передоплата 50% 
Умови запиту: Вибір постачальника відбувається по кожному ЛОТу окремо
Організатор може відхилити будь-яку пропозицію, яка не відповідає умовам Запиту пропозицій. Організатор не зобов’язаний приймати пропозицію за найнижчою ціною або будь-яку пропозицію і залишає за собою право прийняти будь-яку пропозицію повністю або частково, а також відмовитися від будь-якої пропозиції або всіх пропозицій без пояснення причин, а також укласти договір на будь-яких або інших умовах.
Виконавець, зацікавлений у наданні послуг повинен бути суб’єктом підприємницької діяльності та володіти необхідними ліцензіями та дозволами для здійснення відповідної діяльності, мати досвід роботи у сфері постачання товарів в різні регіони України.
Товари та бренди у пропозиції учасників не мають бути виробництва країни-агресора - Російська Федерація та Республіки Білорусь.
Порядок надання пропозицій: - заповнити та надіслати розділ “ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ” Додаток 1 в електронному вигляді та відсканований з підписом/печаткою керівника;
- копія свідоцтва про державну реєстрацію, (з відповідними Класифікаторами Видів Економічної Діяльності (КВЕД));
- копія документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку);
- довідка про відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);
- альтернативно, по кожній позиції: декларація (посвідчення/свідоцтво/сертифікат) виробника про якість (відповідність) товару та/або сертифікат якості.
Місце та термін надання  цінових пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 15.08.2024 р. 16:00
Неповні пропозиції (без відповідей по кожному з пунктів у Додатку №1, сертифікатів якості, зразків) та пропозиції, надіслані після вказаного терміну, вважатимуться недійсними і розглядатися не будуть.
Цінові пропозиції надсилати на e-mail: [email protected]

       
               
№ лоту Найменування товару/послуги Кількість Характеристики
1 Бтарея для станції Stromherz 1 Модуль бтарей Stromherz  S-24 3.84kWh
               
Одночасно засвідчуємо, що наша компанія не є банкрутом і не ліквідовується, не має справи у судовому впровадженні, не укладала угоди з кредиторами, не призупиняла діяльність, не є учасником процесів з даних питань, не знаходиться в будь якій аналогічній ситуації, що випливає із подібної процедури відповідно до національних правил чи законодавства; одночасно повідомляємо, що не існує обставин конфлікту інтересів між замовником і нами, а саме, відсутні родинні, емоційні зв’язки, спільні політичні, економічні чи інші види інтересу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.