bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Volunteer4Ukraine»: знайде міжнародних волонтерів для українських соціальних ініціатив
08.08.2024

Мета проєкту «Volunteer4Ukraine»  — поєднати іноземних волонтерів, вмотивованих допомагати Україні, з українськими ініціативами, у яких є потреба в додаткових «онлайн-руках». 

Волонтери можуть допомагати з дизайном, спікінг клабом, копірайтингом, фандрейзингом тощо. У нас вже є база охочих волонтерів. І ми будемо просувати цю можливість далі, тому потенційних волонтерів буде все більше.

Чому варто доєднатися до проєкту?

Скористайтеся міжнародними досвідом, співпрацюючи з професіоналами у вашій галузі, отримайте безоплатну підтримку для діяльності вашої ініціативи та збільшуйте мережу зв’язків за кордоном.

Ми працюємо над залученням іноземців у підтримку України різними шляхами. І поспілкувавшись із українськими ініціативами, ми проаналізували їх типові потреби на іноземну експертизу та допомогу.

Як це працює?

1. Заповніть форму: розкажіть нам про вашу ініціативу, чітко визначте роль волонтера, яку ви шукаєте, та завдання, які вам потрібно виконати.

2. Чекайте на повідомлення від волонтерів: після того як ми отримаємо вашу заявку, ми зробимо все можливе, щоб знайти вам відповідного волонтера.

3. Зідзвоніться і переконайтеся, що ви знайшли того волонтера, якого шукали: перш ніж розпочати співпрацю, варто провести зустріч, щоб ви могли побачити, наскільки відповідаєте один одному.

Приклад хорошого метчу — історія Дарії з Великобританії та українського дослідницького проєкту «Future of Work». Дарія розробила для них візуальний стиль, картинки для соціальних медіа, а також ілюстрації до публікації їх дослідження про стан ринку роботи для українських біженців за кордоном.

Як взяти участь?

Якщо ви маєте бажання взяти участь у проєкті та представляєте українську ініціативу, скористайтеся нашою онлайн-формою: https://airtable.com/appaM3NvmKSiic1vr/shrAB9aIaXjrRNGKC

Більше інформації на сайті: https://supportukrainenow.org/volunteer4ukraine 

––––––––––––-

Проєкт «Volunteer4Ukraine» реалізується ГО «Support Ukraine Now» за підтримки Проект «Volunteer4Ukraine» за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства».

Контакти

  • +380939561988 - Ліза

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.