bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посилення рівності: роль гендерної адвокації у реалізації Green Deal та сталого розвитку
06.08.2024

У липні стартувала дослідницька ініціатива “Посилення рівності: роль гендерної адвокації у реалізації Green Deal та сталого розвитку” від Енергійна КраїнаЖіночого енергетичного клубу України та ОКЕЙ, ТАУН!
Мета ініціативи — дослідити вплив гендерної адвокації на ефективність та успішність реалізації Green Deal та сталого розвитку в Україні. Зокрема, з урахуванням підтримки членства України в ЄС та можливостей та інструментів Східного партнерства.
???? У межах ініціативи передбачений аналіз гендерного виміру різних аспектів зеленого розвитку та розробка рекомендацій для забезпечення інклюзивності та рівності у впровадженні енергетичних та екологічних ініціатив.
‼️ Рекомендації будуть поширені серед представни_ць робочих груп Українська платформа Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства, українських та міжнародних організацій та бізнесів, зацікавлених стейкхолдерів.
Ініціатива реалізується в межах проєкту «Підтримка діяльності Української національної платформи ФГС СхП у 2024 р.», який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • Наталія Ревуцька
  • координаторка Громадської організації «Жіночий енергетичний клуб України» Моб.тел.: +38 (063) 0422 446 E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.