bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн презентація конкурсу
05.08.2024

Відповідно, у 2022 році МЗС України проголосив «Стратегію нових горизонтів» щодо розвитку зв’язків з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки. У 2023-24 роках, МЗС розробив окремі комунікаційні стратегії щодо країн Африки та Латинської Америки. Відбувається розширення мережі українських посольств за кордоном і посилюється їхній штат.

Втім, для забезпечення своїх амбітних цілей, Україні потрібно нарощувати спроможність до розбудови довгострокових відносин з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки. Тут потрібно системно розвивати регіоно- та країнознавчу експертизу, вивчення іноземних мов, будувати канали комунікації, інституційні партнерства, контакти між людьми. 

Міжнародний фонд “Відродження” оголосив новий грантовий конкурс, спрямований на підтримку зусиль вітчизняних країнознавців, філологів, політологів, комунікаційників, журналістів, зацікавленого бізнесу, діаспори і експатів з вивчення, побудови зв’язків та спільних дій з партнерами з країн Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки.

Дедлайн подачі проєктів на конкурс «Нові горизонти глобальної України: розвиток співпраці з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки» – 10 вересня 2024 року.

8 серпня, о 13:00 директор програми «Європа і світ» Дмитро Шульга проведе онлайн презентацію конкурсу. Реєстрація обов’язкова і триватиме до 10:00 8-го серпня: https://forms.gle/VBJcQUNxNUt7Zpb66

Презентація проходитиме на платформі ZOOM, усі зареєстровані учасники матимуть змогу поставити питання щодо умов участі в конкурсі. Питання можна лишати у реєстраційній формі, або озвучити під час презентації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.