bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ФАО запрошує українських підрядників до участі у тендері із закупівлі дров
05.08.2024

У межах цього проєкту, кожна відібрана родина зможе отримати від ФАО фізичний чи електронний ваучер на певну суму, за який зможе придбати дрова для опалювання домівки. Таку допомогу зможуть отримати сільські родини із прифронтових областей: Чернігівської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Сумської та Запорізької областей. У 2024 році ФАО планує забезпечити таким видом допомоги близько 800 родин.

Для участі у тендері, постачальник повинен мати в асортименті дров’яну деревину у рубаному вигляді, яка відповідає 1, 2 або 3 групі згідно з ТУУ-00994207-005:2018 “Деревина дров’яна. Класифікація, облік, технічні вимоги” та іншим встановленим вимогам чинного законодавства України до цієї продукції. Окрім цього, постачальнику потрібно мати необхідну інфраструктуру та налагоджену логістику для зберігання та доставки товарів, а також працювати в областях, де здійснюватиметься ця ініціатива ФАО. 

Заявку на участь у тендері потенційним підрядникам необхідно подати через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши тендер за цим посиланням:

Кінцевий термін подання заявки на тендер – 9 серпня 2024 року, 13:00 (за Київським часом).

Для участі у тендерах, постачальники повинні бути зареєстровані у системі Глобального ринку ООН (ГРООН) - https://www.ungm.org/Vendor/Registration. Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).

 

Контакти:

Вікторія Михальчук

Координаторка з питань комунікацій ФАО в Україні

Viktoriia.Mykhalchuk@fao.org

+38 (098) 605 5061



Журналістам та редакторам:

Запити на фотографії, аудіо- та відеоматеріали направляйте за адресою FAO[email protected], або телефонуйте: (+39) 06 570 53625.

Онлайн-інструменти
Фотографії також доступні на акаунті FAOnews у 
Flickr
Служба новин ФАО
RSS-канал прес-релізів ФАО
ФАО в Твітері 
@FAOUkraine

Офіс ФАО в Україні | вул. Лейпцизька, 15А, Київ, Україна| (+38) 093 738 0730 | www.fao.org/europe/

Контакти

  • Вікторія Михальчук (Координаторка з питань комунікацій ФАО в Україні): [email protected]
  • +38 (098) 605 5061

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.