bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас Краматорськ» продовжує реалізацію проєкту «Діалог заради добробуту»
31.07.2024

Фахівці фонду «Карітас Краматорськ» продовжують реалізацію проєкту «Діалог заради добробуту: якісні соціальні послуги для ВПО та місцевого населення похилого віку», так 25 липня в офісі фонду в Червонограді, вони провели круглий стіл з державними та недержавними надавачами соціальних послуг.
 
Долучились до зустрічі Наталія Поспєлова з Покровська міська військова адміністрація, Володимир Лобай директор Червоноградський міський центр соціальних служб, Юлія Кузьмич з Червоноградського управління праці та соціального захисту населення, Юлія Нейла з Червоноградського міського центру соціальних служб, Зоряна Мисак з Координаційного центру Червоноградської міської ради, Валентина Мартинюк з Червоноградська міська організація Товариства Червоного Хреста, Юрій Галах директор Центру надання адміністративних послуг в місті Червоноград, Людмила Войтович директор Червоноградський Терцентр, Інна Кравцова, керівник напряму «Догляд вдома» БФ «Карітас Краматорськ» та пані Оксана Рибалікіна з Міжнародної неурядової організації HELPAGE INTERNATIONAL. Центр громадського дозвілля для людей поважного віку в місті Червоноград.
 
На заході Аліна Нейштадт, спеціаліст з адвокації, презентувала учасникам результати дослідження якості соціальних послуг для ВПО та місцевого населення похилого віку в Червоноградській територіальній громаді та провела збір думок надавачів послуг щодо даного дослідження.
Після цього разом з учасниками та Оленою Бєлік, фасилітатором громад, вони перейшли до напрацювання пропозицій щодо поліпшення якості надання соціальних послуг для людей похилого віку, зокрема ВПО; проаналізували, як підвищити поінформованість та обговорили яких послуг наразі критично не вистачає.
 
Дякуємо всім учасникам за активність, плідну роботу та небайдужість до теми соціальних послуг. Так, поступово, крок за кроком, слухаючи кожного та об’єднуючи зусилля багатьох, ми створюємо зміни, яких прагнемо.
 
Цей захід став можливим в межах програми Єднання заради дії що втілюється IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю БО «Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.


 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.