bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів
28.07.2024

Громадська організація «Фундація культурної дипломатії» у партнерстві з Українським інститутом оголошує тендер за пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки.Дата проведення заходу: серпень 2024 – січень 2025

Перелік послуг:
1.Створення циклу аудіо подкастів з ключовими фігурами країн Азії, Африки таЛатинської Америки у сферах культури, освіти й науки, та філософії й історії (мова–англійська).
2.Розповсюдження циклу аудіо подкастів на аудиторії країн Азії, Африки та ЛатинськоїАмерики.
3.Створення серії текстових матеріалів / есеїв у співпраці з українськими письменниками,філософами, журналістами, культурними діячами для подальшої публікації в медіакраїн Азії, Африки та Латинської Америки (мова – англійська, іспанська, французька).
4.Створення експлейнерів про українську культуру англійською, іспанською тафранцузькою мовами, адаптованих для подальшого розповсюдження на аудиторії країнАзії, Африки та Латинської Америки через соціальні мережі (X (Twitter) та/абоInstagram).
Умови оплати: 20% передоплата, 80% пост оплата.
Для участі у тендері зацікавлені організації мають подати наступні документи:
1.Свідоцтво/виписку про реєстрацію юридичної або фізичної особи – підприємця, який маєправо надавати консалтингові послуги
2.Комерційну пропозицію в гривнях, а також контакти відповідальної особи, якауповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції
3.Якщо учасник тендеру зареєстрований як фізична особа-підприємець, він повинен бутиплатником єдиного податку та мати 3 групу (5% ЄП) з відповідними видами діяльності.
Документи мають бути надіслані на адресу електронної пошти ГО «Фундація культурної дипломатії» [email protected].
Кінцевий термін подання пропозицій на тендер 11 серпня 2024 року, 23.59 за Київським часом. Заявки, які подані пізніше, розглядатися не будуть.
Питання щодо тендеру направляйте, будь ласка, на адресу електронної пошти [email protected], [email protected] .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.