bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БО «БФ «Ресурси життя» оголошує конкурс місцевої закупівлі послуг проживання та харчування
26.07.2024

БО “БФ “Ресурси життя” в рамках проекту «Гуманітарна допомога уразливим до ВІЛ групам населення , благоустрій   приміщення БО «БФ «Ресурси життя» у м. Покров, профілактика емоційного вигорання  персоналу БО «БФ «Ресурси життя» в умовах війни», що фінансується МБФ “Альянс громадського здоров’я”, згідно угоди про надання субгранту №070-SCI-EJAF-24 від 01.07.2024р. оголошує конкурс місцевої закупівлі послуг проживання та харчування 12 учасників 5-денного ретриту, який відбудеться з 17 серпня по 22 серпня 2024 року у Свалявському районі Закарпатської області.

 Деталі послуг

 1.Забезпечити проживання у готелі у Свалявському районі Закарпатської області для 12 учасників ретриту  з 17 по 22 серпня 2024 року (5 ночей).

2. Забезпечити харчування для 12 учасників ретриту.  

 Вимоги до послуг:

1.      Послуга проживання:

  • безпечне розташування (у Свалявському районі Закарпатської області );
  • одномісне/двомісне розміщення для 12 осіб на 5 ночей у номерах зі зручностями (санвузол, душ) у готелі;
  • цілодобовий доступ до укриття на випадок повітряної тривоги на території готелю.

 2.      Харчування:

  • має включати 5 сніданків, 5 обідів, 5 вечерь  для 12 учасників;
  • меню має бути різноманітним та збалансованим, повинні враховуватися особливі побажання учасників, а саме можливість приготування вегетаріанських та пісних страв;
  • обіди повинні вміщувати: перша страва, друга страва (м’ясо або риба з гарніром), салат, напій для кожного учасника;
  • харчування має відповідати санітарним вимогам та нормам.

 Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника місцевої закупівлі:

До участі у місцевій закупівлі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання зазначених послуг, можливість надати заявлені послуги у вказаній кількості та у вказаний строк, можливість надати копії супроводжуючих документів з печаткою (в разі наявності) та підписом (договір про надання послуг, рахунок, видаткова накладна/акт наданих послуг).

 Критерії (умови) відбору комерційних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам  оголошення.
  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення.
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.
  4. Додаткові послуги та комфортність проживання . 

Місце надання послуг – Свалявський район Закарпатської області

Дата оголошення тендеру - 26.07.2024 р. 

 Кінцевий термін подачі пропозицій - 30.07.2024 р. (включно)

 Обов‘язкові умови до постачальника послуг:

1.Безготівковий розрахунок

2.Участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодування збитків завданих Організації.

3. Подання оригіналів документів з підписами та печаткою учасника конкурсу або скан - копій, зазначених нижче у переліку документів до 16-00 30.07.2024р. включно за адресою: 53211, Дніпропетровсьа область, м. Нікополь, вул. Запорізька, 49, 2-й поверх або на email: [email protected] з поміткою: “Цінова пропозиція на закупівлю послуг проживання та харчування”

 Перелік документів, які необхідно для подачі на конкурс:

1. Цінова пропозиція у вигляді комерційної пропозиції, рахунку - фактури, прайс - листа, офіційного листа, тощо з актуальною датою, підписом та печаткою ( за наявності), контактними даними: тел, адреса ел. пошти.

 2. Реєстраційні документи, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам, завірені підписом та печаткою учасника конкурсу:

-Копія свідоцтва про державну реєстрацію або виписка з ЄДР юридичних та фізичних осіб,

-Витяг з ЄДР, в якому зазначаються основні види діяльності;

 -Свідоцтво про сплату єдиного податку або витяг з реєстру платників єдиного податку (для платників єдиного податку);

- довідка з податкового органу про систему оподаткування (для учасників на загальній системі оподаткування).

3. Інші документи, які учасник конкурсу вважає необхідними.

Цінові пропозиції приймаються за адресою:

Дніпропетровська область, м. Нікополь, вул. Запорізька, 49, 2-й поверх, з поміткою в темі: “Цінова пропозиція на закупівлю послуг проживання та харчування”

або на електронну пошту: [email protected]

Термін подачі пропозицій: до 16-00 30.07.2024р. включно

Контактна особа замовника: Димченко Ірина Сергіївна, тел. +38(095)87-90- 154, +38(097)22-11-054 e-mail: [email protected]

Методика обрання переможця конкурсу:

Спочатку серед поданих цінових пропозицій Комітетом з місцевої закупівлі Організатора місцевої закупівлі відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому оголошенні.

 З відібраних цінових пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі обирається пропозиція з найнижчою ціною, комфортнішими умовами проживання та розташування. Постачальник, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі. Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 робочих днів з дати відкриття цінових пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п”яти) календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам місцевої закупівлі поштою або електронною поштою.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.