bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хочете допомогти команді не вигоріти? Запросіть АХАЛАР провести для вас ретрит у горах
24.07.2024

В цьому році команду Центру АХАЛАР все частіше запрошують провести ретрит для громадських організацій. 

Тільки за останні пару місяців с цим запитом до нас зверталися: “ІСАР Єднання”, “Ластрада”, “Карітас”, “Український Жіночий Фонд”, “100% Життя”.

Для нас це маркер того, що навантаження війни дається в знаки й співробітникам НУО треба вміти його компенсувати. І для цього є безліч стабілізаційних технік та підходів. 

Сама команда АХАЛАР спирається на соматичний або тілесний підхід тому, що тіло є в кожного з нас і тіло не бреше. Наш досвід вказує на те, що працюючи так, за декілька днів можна повністю відновити команду.

Ретрит — це період особистого чи групового усамітнення для психологічної роботи над собою. Такі заходи не просто об’єднують, вони дають цілісне розуміння колективу як системи, живого організму. 

Так, наприклад, вчора 23 липня розпочався 7 денний ретрит для громадської організації “100% життя” в мальовничому місті Славському. Група з 16 людей вирушила до пошуку балансу та відновлення своєї енергії.

Якщо відновлення команди актуальне для вас, то звертайтесь до нас і резервуйте час, щоб ми допомогли вам навчитися дбати про себе та відновити свій потенціал. 

Це, своєю чергою, допоможе рости та розвиватися українському суспільству.

Контакти

  • Центр АХАЛАР 0462934444 0994554525 [email protected] https://www.facebook.com/CenterAhalar

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.