bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення інформаційно-просвітницької кампанії для молоді/батьків і просування U-Report
22.07.2024

Шановні партнери, запрошуємо взяти участь у тендері.

Фундація «Pro Futuro» в рамках проєкту «U for U – supporting out-of-schools adolescents and adolescents at-risk with educational and engagement opportunities» для українських дітей та підлітків за підтримки UNICEF in Poland оголошує тендер на проведення інформаційно-просвітницької кампанії для молоді та батьків і просування U-Report в Польщі.

Повний перелік послуг, які вимагаються від учасника, перелічені у формі на участь у тендері на проведення інформаційно-просвітницької кампанії для молоді та батьків і просування U-Report.

Кінцевий строк для подання пропозицій: 27 липня 2024 року 00:00

Оцінка наданих пропозицій буде проходити у 2 етапи:

1 етап – оцінка кваліфікаційних критеріїв,

2 етап - оцінка вартості (комерційна пропозиція).

Пропозиції, які відповідають викладеним у цьому тендері вимогам, отримані до кінцевої дати і часу для подання пропозицій, оцінюватимуться в два етапи

Обсяг робіт включає:

1)      Проведення офлайн-промо заходів у місцевих громадах та торговельних центрах (6 місяців)

2)      Надання послуг таргетингу (12 місяців)

3)      Створення промо-відео на відповідну тематику (для поширення в TikTok, роликів тощо) - 15 відеороликів

4)      Таргетована реклама в соціальних мережах та на YouTube (12 місяців)

5)      Проведення вебінарів з VIP-експертами про самореалізацію, громадянську відповідальність, лідерство, гендерну рівність - 6 заходів

6)      Інформаційна кампанія ексклюзивно для U-Report (таргетована реклама в соціальних мережах на місяць) (12 місяців)

Участь у тендері:

  • Свою пропозицію з усіма необхідними документами потенційні учасники тендеру повинні надсилати одним листом на електронну адресу: [email protected]  вказуючи тему листа «Tender for Outreach campaign for youth and parents and U-Report promoting». Лист повинен містити усі документи пропозиції у вигляді вкладених файлів, часткове досилання або заміна окремих документів пропозиції не розглядаються. Пропозиція повинна містити як документи кваліфікаційні, так і Комерційну пропозицію.  Допускається подання документів двома або більше листами у разі, якщо загальний об’єм вкладених файлів перевищує 25 Мб або в складі документів фото та відео, що за об’ємом більше ніж 25 Мб. В такому випадку листи нумеруються в темі листа.
  • Учасник тендеру має право подати лише одну діючу пропозицію.
  • Один раз, до закінчення кінцевого терміну подання учасник тендера може подати скориговану пропозицію на електронну адресу: [email protected] вказуючи тему листа «Tender for Outreach campaign for youth and parents and U-Report promoting». Такий лист повинен містити усі документи пропозиції, часткове досилання або заміна окремих документів пропозиції не розглядаються. У цьому випадку первісна пропозиція учасника тендеру не розглядається.

У разі виявлення суттєвих недоліків поданої заявки вимогам тендерного оголошення, пропозиція може бути виключена з розгляду.

Запитання щодо тендеру просимо направляти на адресу електронної пошти: [email protected]. Всі запити та уточнення необхідно надсилати у письмовій формі за наведеною вище адресою.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.