bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на надання комерційних пропозицій
19.07.2024

З метою реалізації проекту  FY24- UNITY-PO BUR Ukraine National Identity Through Youth (UNITY)/ Молодь як провідник української національної ідентичності (Мріємо та діємо) протягом 2024 року, ГО “БУР” оголошує конкурс на закупівлю послуги з організації події, Послуг з організації культурно-освітніх подій на волонтерських таборах, що стосуються ГРСІ компоненту в суспільному, економічному або політичному житті та послуги тренера (спікера).

Вимоги до послуги з організації культурно-освітніх подій на волонтерських таборах, що стосуються ГРСІ компоненту в суспільному, економічному або політичному житті:

1. Заходи, в рамках культурно-освітньої програми мають поглибити у волонтерів та волонтерок розуміння компоненту гендерної рівності та соціальної інклюзії, а також допомогти розвинути такі компетенції серед учасників: вміння вчитися, проактивність, відчуття довіри, вміння комплексно розв’язувати проблеми і надати підтримку місцевим лідерам, сприяти діалогу та соціальній згуртованості серед різноманітної молоді з усієї України.

2. Цільова аудиторія : молодь 16-35 років.

3. Організація 5-ти культурно-освітніх заходів в межах 5-ти БУР-таборів, що включає: - розробка графіку події, з урахуванням часу виступів та інших активностей; - пошук та узгодження деталей заходу зі спікерами (здійснення пошуку відповідних спікерів/-ок для заходу та узгодження умов їхньої участі) за 5-7 днів до початку заходу. - забезпечення логістики для спікерів/ок (організація транспорту тощо); - підготовка необхідних матеріалів (розробка презентацій тощо); - операційний моніторинг активності (стеження за ходом підготовки та проведення події, вирішення оперативних питань).

4. Дата та місце проведення волонтерських таборів: - з 03 серпня по 10 серпня 2024 року, 8 днів поспіль, с. Бобрик Другий, Одеська область. - з 04 серпня по 14 серпня 2024 року, 11 днів поспіль, с. Бужанка, Волинська область. - з 10 серпня по 17 серпня 2024 року, 8 днів поспіль, с. Гораївка, Хмельницька область. - з 17 серпня по 27 серпня 2024 року, 11 днів поспіль, Ценява, Івано-Франківська область. - з 18 серпня по 28 серпня 2024 року, 11 днів поспіль, Оникієве, Кіровоградська область.

Кінцева дата для надання комерційної пропозиції: до 24.07.2024 року до 18.00 год.

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ (ЗАВДАННЯ):освітні послуги тренера (спікера) 

1. Виконавцю необхідно надати освітні послуги тренера (спікера) з запобіганню вигорання, уникнення конфліктних ситуацій в умовах напруженої роботи та елементами психоедукації , що включає: - підготовка програми тренінгу відповідно до поставлених завдань та мети тренінгу (6 годин); - погодження з замовником інтерактивних інструментів, які планує використовувати в своїй роботі; - бере участь в розробці вхідної/вихідної анкети для оцінки успішності проходження тренінгу та форми зворотного зв’язку після його проведення, надає списки учасників тренінгу; - розробка роздаткових матеріалів для навчальних блоків тренінгу; - проведення 1 денного тренінгу ( тривалість 6 тренерських годин); - підготовка звіту про проведення тренінгу.

2. Загальний обсяг надання послуг: 20 годин

Кінцева дата для надання комерційної пропозиції: до 28.07.2024 року до 18.00 год

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ (ЗАВДАННЯ):Послуги з організації події

Виконавцю необхідно організувати подію “Тренінг-командотворення для працівників офісу”  на 50 учасників  в м. Львів/Львівська область, а саме:

Вимоги до харчування :

  • Організувати харчування на 2 дні для 50 учасників заходу згідно меню, що погоджується із представником Замовника за день до дати проведення заходу.

  • Учасник повинен врахувати, що на заході можуть бути вегани та вегетаріанці та бути готовим приготувати відповідні страви. 

  • Харчування передбачає поділ на сніданок, обід, вечерю. 

  • Вартість повинна бути визначена за одну особу в день без ПДВ.

  •  Дати проведення заходу: 08.08.2024 - 09.08.2024 

 Вимоги до проживання :

  • забезпечити проживання 50 учасників заходу в двомісних, тримісних номерах класу “Стандарт” з двома, трьома односпальними ліжками терміном на одну ніч;

  • кількість учасників може бути змінена Замовником з попередженням заздалегідь.

  • можливість раннього поселення (до 12.00 год) та пізнього виселення.

  • Дати проведення заходу: 08.08.2024 - 09.08.2024 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.